Skrotpriser | Hvad kan jeg få for min skrotbil?

Skrotpriser der er til at forstå

Er du på udkig efter de bedste skrotpriser på markedet? Så er du kommet til det rette sted. 

Når bilen for eksempel ikke længere kan repareres til fornuftige penge, chassiset er rustet op eller bilen er blevet totalskadet ved et uheld, kan du heldigvis stadig få noget ud af den – en god skrotpræmie. AnA

OJ-Auto er en godkendt autoophugger, som brænder for at kunne tilbyde de bedste skrotpriser til vores kunder, som overhovedet muligt. Vi lever naturligvis op til alle gældende miljøkrav. 

Hos os kan du roligt føle dig tryg. Vi ordner alt det formelle med bilens papirer, så du ikke skal bekymre dig om det. Du skal sågar ikke engang tænke på, hvordan bliver kommer hen til os. Vi afhenter gerne din bil i hele Midtjylland helt uden beregning. 

Det er vigtigt for os, at du får mest muligt ud af vores service. Læs mere nedenfor om hvad vi kan tilbyde. 

skrotpriser

Vi plukker først og skrotter bagefter

Det kan være svært at tro på, at der i en nedslidt eller totalskadet bil, kan findes en masse brugbare dele. Når din bil kommer til skrot hos os, sørger vi for at plukke den grundigt, før selve skrotningen påbegyndes. 

At plukke en bil betyder, som du allerede nok har regnet ud, at alle de genanvendelige reservedele der måtte være tages ud, så de senere kan sælges. 

Hos OJ-Auto har vi de helt rette kompetencer og erfaring med grundigt plukning. Grundighed i arbejdet er højt på vores prioriteringsliste, da vi ønsker at kunne tilbyde dig de bedste skrotpriser.

Hvad har de to ting med hinanden at gøre? Jo flere reservedele vi kan redde fra bilerne, der skal skrottes, des mere stiger vores skrotpriser. 

Vi bestræber os derfor på at sikre det optimale udbytte, når vi plukker din skrotbil. 

 

455604

RING TIL OS

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00 – 1600

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din bil. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.

Hos OJ-Auto går vi uden om de dyre mellemled 

Vi vil som sagt tilbyde de bedste skrotpriser, du kan finde på markedet. Derfor har vi valgt at undgå at blive en del af tilbudstjenesterne. Hvorfor dog det, spørger du måske dig selv.

Får man ikke mere ud af at bruge tilbudstjenesterne? 

Nogen gange kan man være heldig, ja. Hos tilbudstjenesterne sendes din bestilling af skrotning i udbud, og forskellige autoophuggere kan derefter byde ind på den. Det sker at denne konkurrence internt i branchen presser skrotpriser op. 

Der er dog et men. Alle de autoophuggere, der er med i disse tjenester, betaler kommission til dem. Det betyder højere udgifter i deres virksomhed. I sidste ende betyder denne udgift at autoophuggerne ofte taber penge, som skal dækkes andetsteds fra. Indtægterne kommer fra kunderne. Så helt reelt kommer kunderne til at betale mere, når det kommer til stykket. 

Derfor er det et bevidst valg fra vores side, så dette dyre mellemled tages ud af ligningen. Det sikrer dig de bedste skrotpriser, og hvad vi mener er en mere ærlig handel. 

Udforsk vores services hos Øst Jyllands Autoophug

Hos Østjyllands Autoophug ved vi at det at skrotte sin bil ikke altid er det nemmeste. Der er en masse spørgsmål. Disse har vi forsøgt at besvare i forskellige artikler. Læs de forskellige sider igennem for, at blive klogere på vores services. 

Sådan skrotter vi din bil

Skrotning af bil

Leder du efter den rigtige autoophugger til skrotning af din bil? OJ-Auto er stedet, hvor du får alt, der hører sig til en skrotning. Klik ind og læs mere.

Autoophugger Østjylland

Autoophugger

Leder du efter en professionel autoophugger? Hos OJ-Auto får du gode priser og gratis afhentning i hele Øst- og Midtjylland. Læs mere her.

skrotpræmie

Skrotpræmie

Er du på jagt efter den bedste skrotpræmie? Få et gratis og uforpligtende tilbud hos OJ-Auto. Læs med her.

Den internationale handel med reservedelene forbedrer vores skrotpriser

Fordi vi vil tilbyde de bedste skrotpriser, har vi stort fokus på også at få den bedste pris for de reservedele, vi har fået ud af at plukke bilen. 

Hos OJ-Auto holder vi skarpt øje med hvordan efterspørgslen på forskellige reservedele ser ud på det internationale marked. Der er direkte sammenhæng mellem hvad vores dedikerede og dygtige forretningsmænd kan hente hjem og de tilbud på skrotpriser, vi kan give til dig. 

Mange steder nøjes autoophuggere med at sælge de brugte reservedele lokalt. Hos OJ-Auto tænker vi større.I vores jagt på det bedste salg, sætter vi glædeligt alle kræfter ind, så det kommer til gavn for dig. 

Personlige og fair tilbud på skrotpriser

Hos OJ-Auto er det vores overbevisning, at den bedste kundeservice kan gives med direkte kommunikation mellem dig og os. Langt de fleste af vores tilbud gives ved telefonisk kontakt – så foretrækker vi det. 

Når vi taler sammen, menneske til menneske, er der en personlig kontakt. Vi tror på at det er sådan vi sikrer dig den bedste oplevelse, og de bedste tilbud på skrotpriser. 

Hvis du foretager en digital bestilling hos en tilbudstjeneste, skal du vide at det du taster blot betragtes som et sæt data. Du kan ikke stille spørgsmål eller tale for dig. Du kan risikere at modtage skambud. 

Vi har ikke hjerte til at skambyde. Det er nemlig stort set umuligt at gøre under en samtale. OJ-Autos indstilling er, at du som kunde skal mødes med behørig respekt. 

Vi forholder os til dig, din situation, og hvad du fortæller om din skrotbil. Sådan giver vi dig fair tilbud på skrotpriser. 

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud

Ring til os, når du ønsker at modtage et gratis tilbud med de bedste skrotpriser på din bil. Tøv ikke et øjeblik og give os et kald på 21 82 82 22. 

Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular, som du finder her på siden. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

OJ Autoophug i Midtjylland sikrer dig en miljøgodkendt autoophugning

Hvorfor skal du vælge OJ Autoophug?

“Fra min første kontakt til firmaet har jeg haft en god føling. De har været hurtige til at svare og givet en god service under hele forløbet. Alle de spørgsmål jeg har haft er besvaret med tålmodighed. 5 stjerner herfra med mine varmeste anbefalinger.”

5/5

Helga G. Quist
Via Trustpilot

“Jeg fik et fint tilbud fra OJ-Autoophug inden for de 24 timer som de lovede. Tilbuddet var ca 1000kr højere end hvad jeg blev tilbudt andre steder.

Aftalen gik som det skulle, bilen blev afhentet fredag og her mandag morgen har jeg modtaget betaling fra autoophuggeren samt en skrotningsattest. Så alt i alt, en hel fin oplevelse.

Han svarer på sms hvis man har spørgsmål til forløbet

5/5

Rikke B.
Via Trustpilot

“Super fin service.
Da jeg havde ringet rundt til diverse ophuggere, var jeg begyndt at blive skeptisk, hva angår skrotpræmien som ophuggeren vælger at betale en, og efter de havde opfanget det, sendte de deres andel af skrotpræmien med straksoverførelse, så jeg havde den allerede inden jeg forlod deres matrikel.

5/5

Andreas S.
Via Trustpilot

Få svar på ofte stillede spørgsmål herunder

Biler er uden tvivl en vigtig følgesvend for de fleste af os. Men desværre kommer der et tidspunkt, hvor vi er nødt til at skille os af med dem. Der er flere forskellige grunde til, hvorfor man skiller sig af med sin gamle bil, men oftest skyldes det faktorer som:

 • At bilen er blevet totalskadet.
 • At det ikke længere er værd at reparere bilen.
 • At bilen ikke længere er i brug og bare falder hen.

Den eneste rigtige måde at skaffe sig af med sin gamle, udtjente bil på er at aflevere bilen til et godkendt autoophug. 

En bil rummer mange forskellige dele, som ved forkert håndtering kan gøre stor skade på miljøet. Ved at skrotte din bil hos en godkendt autoophugger, kan du tage afsked med din bil med god samvittighed.

Autoophuggeren sørger for at bilen kan være til gavn for samfundet ved at genbruge/genanvende materialerne i bilen. Det betyder blandt andet at metalskrot, jern og jernskrot bliver håndteret på en god og forsvarlig måde.

Det er noget, du helt selv bestemmer. Vi tager gerne hele flytningen for dig, hvis det er dét, du vil have. Total flytteservice inkluderer nedpakning, pakning i bilen, transport, aflæsning og indbæring i præcist de rum, du vil have tingene stillet i.

Hvis du gerne vil spare nogle penge er du også velkommen til at hjælpe med nogle af tingene undervejs. Der er mange af vores kunder, som fx allerede har pakket hele deres hjem ned til når vi kommer.

Hos OJ Autoophug kan vi tage imod alle biler uanset type. De eneste krav vi har er, at bilen har 4 hjul, og at den kan trille – men selv mindre kan gøre det – vores dygtige chauffører finder altid en vej. Vi tager også imod varevogne og øvrige slags biler og vi henter dem i hele midtjylland.

For at kunne tage imod din skrotbil kræver det, at du er den den sidste registrerede ejer.

Skrotpræmien afhænger af flere forskellige faktorer. En typisk skrotbil vil give dig 2.200 kr – dette beløb er hvad Miljøstyrelsen har indgået en aftale om i deres “Miljøordning for biler”.

Det forekommer, at der er justeringer fra regeringens side, hvor man i begrænsede perioder betaler en højere skrotpræmie for visse brugte biler. Sidste gang der var en forhøjet skrotpræmie, var da staten udbetalte 5.000 kr for ældre dieselbiler – men denne ordning er nu ophørt.

I modsætning til mange andre autoophuggere har vi ingen meromkostninger ifm. afhentning og afmelding af din bil. Den pris vi aftaler, det er hvad du får i hånden.

Derfor: Sælg ikke før du har snakket med OJ Autoophug.

Vi tilbyder gratis afhentning i hele midtjylland. Dette dækker blandt andet:

 • Aarhus
 • Skanderborg
 • Horsens
 • Vejle
 • Silkeborg
 • Herning
 • Viborg
 • Randers
 • Grenå
 • Ebeltoft
 • Og alle mindre byer imellem

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 2 timer. Du er altid velkommen til at kontakte os telefonisk så fremt du ønsker svar hurtigst muligt. Det er dog vigtigt at understrege, at du vil få den mest oplagte pris, hvis vi kan se nogle billeder af bilen.

Ja, det kan du sagtens. Du finder vores adresse og kontaktoplysninger på vores kontaktside.

Inden vi skrotter bilerne gør vi alt forarbejdet og overholder alle retningslinjer i forhold til en miljørigtig skrotning. Vi skiller bilerne af og sælger alle reservedele der kan genbruges til udlandet.

Skal vi ringe dig op?

Ønsker du at vi kontakter dig telefonisk? Udfyld formularen så kontakter vi dig inden for kort tid.

SKRIV TIL OS

Ønsker du at få et tilbud på din skrotbil? Udfyld formularen herunder med så mange oplysninger om bilen, som muligt. Vi kontakter dig med et tilbud på din skrotbil inden for 2 timer.