Autoophugger Silkeborg | OJ-Auto giver de bedste skrotpriser

Autoophugger Silkeborg & omegn? Vi dækker hele Jylland

Søger du en professionel autoophugger i Silkeborg? Ja, så er du kommet til det helt rette sted.

OJ-Auto er en certificeret autoophugger nær Silkeborg. Vi er godkendte af Miljøstyrelsen, er blandt markedets bedste, når det kommer til priser på skrot, og så har vi dig i fokus, når du kontakter os. Vi arbejder grundigt for at få det maksimale ud af skrotningen til dig. 

Læs med herunder, og find ud af mere om vores service.

autoophugger silkeborg

OJ-Autoophugger i Silkeborg giver dig den bedste skrotpræmie

Her er du garanteret en god skrotpræmie. Vi går nemlig højt op i, at du skal have mest mulig ud af vores service. Vi ved nemlig, at tilfredse kunder er kunder, der husker os, og snakker godt om os.

Derfor træffer vi forretningsmæssige valg, der gavner dig på bedste vis. Også selvom vores valg går imod strømmen. 

Det er meget oppe i tiden i autoophugger-branchen at tilmelde sig tilbudstjenester, hvor kundernes bestillinger på skrotning kommer i udbudsrunde. De autoophuggere i Silkeborg, der er tilmeldt disse tilbudstjenester, kan derefter byde ind med med deres bud. 

Når en kunde accepterer et af de tilsendte tilbud, har den valgte derfor “vundet” kundens bestilling. Det lyder i sig selv meget fornuftigt og effektivt.

Dog er der et men ved hele måden denne service fungerer på. Den er dyr at være en del af, for virksomhederne som vinder i udbudsrunden, skal betale kommission til tjenesten. Altså har de en usynlig ekstraudgift, for dig, som er kunde. Denne ekstraudgift for virksomhederne, gør at de får mindre ud af at for at stå for skrotningen af din bil. 

Samtidig skal autoophuggernes udgifter stadig dækkes – i sidste ende betyder det, at kunder kommer til at betale prisen.

Hos OJ Auto er dette dyre mellemled sparet væk. Vi foretrækker at handlen mellem os er ærlig og overskuelig for dig. 

Sælg ikke din bil til skrot, før du har talt med os. 

455604

RING TIL OS

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00 – 1600

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din bil. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.

Vores miljørigtige tilgang til skrotning giver højere skrotpræmie

Vi hos OJ-Autoophug er stolte af at kunne kalde os godkendte og miljøcertificerede. Det betyder i sin enkelthed, at vi har et certifikat fra Miljøstyrelsen, og at vi lever op til de krav, der gælder på dette område. Vi bestræber os på, at gøre endnu mere end hvad de fastlagte regler kræver. 

I dag har langt de fleste mennesker mange tanker om miljø. Det har vi også i allerhøjeste grad. 

Men er det overhovedet muligt at skrotte miljørigtigt? – Ja, det er det. Og du får mere ud af det, end hvad du måske umiddelbart ville tænke. 

En del af at skrotte miljørigtigt er ved at have fokus på genbrug. 

Når vi tager os af skrotningen af din bil, foretager vi en grundig gennemgang og såkaldt “plukning” af dens reservedele, før vi skrotter den. 

De reservedele, der kan bruges igen, sælger vi på det internationale marked, hvor vi holder skarpt øje med efterspørgslen. Så sikres den bedste pris og din skrotpræmie bliver større. 

Holder skrotbilen i Silkeborg? OJ-Autoophugger henter den gratis 

Som kunde, der har valgt os til at tage os af skrotning af din bil, er du fritaget for bekymringer. Det er nemlig en del af vores service, at vi tilbyder afhentning af din skrotbil i Silkeborg – kvit og frit, helt uden beregning. Vores service med gratis afhentning gælder faktisk i hele Midtjylland. 

Vi afhenter som sagt din bil i Silkeborg helt gratis, og vi sørger for, at alt det formelle kommer på plads. Lad os om alle de praktiske opgaver.

Udforsk vores services hos Øst Jyllands Autoophug

Hos Østjyllands Autoophug ved vi at det at skrotte sin bil ikke altid er det nemmeste. Der er en masse spørgsmål. Disse har vi forsøgt at besvare i forskellige artikler. Læs de forskellige sider igennem for, at blive klogere på vores services. 

Sådan skrotter vi din bil

Skrotning af bil

Leder du efter den rigtige autoophugger til skrotning af din bil? OJ-Auto er stedet, hvor du får alt, der hører sig til en skrotning. Klik ind og læs mere.

Autoophugger Østjylland

Autoophugger

Leder du efter en professionel autoophugger? Hos OJ-Auto får du gode priser og gratis afhentning i hele Øst- og Midtjylland. Læs mere her.

skrotpræmie

Skrotpræmie

Er du på jagt efter den bedste skrotpræmie? Få et gratis og uforpligtende tilbud hos OJ-Auto. Læs med her.

Autentisk og personlig kundeservice hos OJ-Autoophugger i Silkeborg

Hos OJ-Auto går vi op i kunderelationer, fordi vi ved, vi kan opnå den største kundetilfredshed på denne måde. Det er vores holdning, at den bedste forretning bygges på, at kunden får en autentisk og ærlig oplevelse. Sådan vil vi være den bedste autoophugger i Silkeborg.

Når du kontakter os gennem vores kontaktformular ringer vi dig op. Vi ønsker nemlig at tale med dig om din skrotbil, frem for at holde bestillingen digital og upersonlig. 

Vi foretrækker en medmenneskelig kommunikation, hvor du vil opleve, at vi forholder os til dig i en respektfuld dialog. Det kan være, at du for eksempel har nogle spørgsmål til os som firma eller til skrotning i sig selv, eller at du har noget vigtig information om skrotbilen. Vi lytter gerne, og er med dig hele vejen. 

Hos OJ-Auto letter vi skrotningen af din bil for dig. Tænk ikke på afhentning, afmelding ved motorkontoret og aflevering af nummerplader. Det tager vi os af.

Kontakt os nu og modtag et skarpt tilbud på en fordelagtig skrotpræmie

Er det hos os din bil skal skrottes? Så er det eneste, du skal foretage dig, at tjekke din NemKonto efter ganske få dage, når vi har hentet den. 

Kontakt os nu på tlf.: 21 82 82 22. Du kan også vælge at udfylde vores kontaktformular, som du kan finde her på siden. Så vender vi hurtigst muligt tilbage med et godt tilbud på din skrotbil.

OJ Autoophug i Midtjylland sikrer dig en miljøgodkendt autoophugning

Hvorfor skal du vælge OJ Autoophug?

“Fra min første kontakt til firmaet har jeg haft en god føling. De har været hurtige til at svare og givet en god service under hele forløbet. Alle de spørgsmål jeg har haft er besvaret med tålmodighed. 5 stjerner herfra med mine varmeste anbefalinger.”

5/5

Helga G. Quist
Via Trustpilot

“Jeg fik et fint tilbud fra OJ-Autoophug inden for de 24 timer som de lovede. Tilbuddet var ca 1000kr højere end hvad jeg blev tilbudt andre steder.

Aftalen gik som det skulle, bilen blev afhentet fredag og her mandag morgen har jeg modtaget betaling fra autoophuggeren samt en skrotningsattest. Så alt i alt, en hel fin oplevelse.

Han svarer på sms hvis man har spørgsmål til forløbet

5/5

Rikke B.
Via Trustpilot

“Super fin service.
Da jeg havde ringet rundt til diverse ophuggere, var jeg begyndt at blive skeptisk, hva angår skrotpræmien som ophuggeren vælger at betale en, og efter de havde opfanget det, sendte de deres andel af skrotpræmien med straksoverførelse, så jeg havde den allerede inden jeg forlod deres matrikel.

5/5

Andreas S.
Via Trustpilot

Få svar på ofte stillede spørgsmål herunder

Biler er uden tvivl en vigtig følgesvend for de fleste af os. Men desværre kommer der et tidspunkt, hvor vi er nødt til at skille os af med dem. Der er flere forskellige grunde til, hvorfor man skiller sig af med sin gamle bil, men oftest skyldes det faktorer som:

 • At bilen er blevet totalskadet.
 • At det ikke længere er værd at reparere bilen.
 • At bilen ikke længere er i brug og bare falder hen.

Den eneste rigtige måde at skaffe sig af med sin gamle, udtjente bil på er at aflevere bilen til et godkendt autoophug. 

En bil rummer mange forskellige dele, som ved forkert håndtering kan gøre stor skade på miljøet. Ved at skrotte din bil hos en godkendt autoophugger, kan du tage afsked med din bil med god samvittighed.

Autoophuggeren sørger for at bilen kan være til gavn for samfundet ved at genbruge/genanvende materialerne i bilen. Det betyder blandt andet at metalskrot, jern og jernskrot bliver håndteret på en god og forsvarlig måde.

Det er noget, du helt selv bestemmer. Vi tager gerne hele flytningen for dig, hvis det er dét, du vil have. Total flytteservice inkluderer nedpakning, pakning i bilen, transport, aflæsning og indbæring i præcist de rum, du vil have tingene stillet i.

Hvis du gerne vil spare nogle penge er du også velkommen til at hjælpe med nogle af tingene undervejs. Der er mange af vores kunder, som fx allerede har pakket hele deres hjem ned til når vi kommer.

Hos OJ Autoophug kan vi tage imod alle biler uanset type. De eneste krav vi har er, at bilen har 4 hjul, og at den kan trille – men selv mindre kan gøre det – vores dygtige chauffører finder altid en vej. Vi tager også imod varevogne og øvrige slags biler og vi henter dem i hele midtjylland.

For at kunne tage imod din skrotbil kræver det, at du er den den sidste registrerede ejer.

Skrotpræmien afhænger af flere forskellige faktorer. En typisk skrotbil vil give dig 2.200 kr – dette beløb er hvad Miljøstyrelsen har indgået en aftale om i deres “Miljøordning for biler”.

Det forekommer, at der er justeringer fra regeringens side, hvor man i begrænsede perioder betaler en højere skrotpræmie for visse brugte biler. Sidste gang der var en forhøjet skrotpræmie, var da staten udbetalte 5.000 kr for ældre dieselbiler – men denne ordning er nu ophørt.

I modsætning til mange andre autoophuggere har vi ingen meromkostninger ifm. afhentning og afmelding af din bil. Den pris vi aftaler, det er hvad du får i hånden.

Derfor: Sælg ikke før du har snakket med OJ Autoophug.

Vi tilbyder gratis afhentning i hele midtjylland. Dette dækker blandt andet:

 • Aarhus
 • Skanderborg
 • Horsens
 • Vejle
 • Silkeborg
 • Herning
 • Viborg
 • Randers
 • Grenå
 • Ebeltoft
 • Og alle mindre byer imellem

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 2 timer. Du er altid velkommen til at kontakte os telefonisk så fremt du ønsker svar hurtigst muligt. Det er dog vigtigt at understrege, at du vil få den mest oplagte pris, hvis vi kan se nogle billeder af bilen.

Ja, det kan du sagtens. Du finder vores adresse og kontaktoplysninger på vores kontaktside.

Inden vi skrotter bilerne gør vi alt forarbejdet og overholder alle retningslinjer i forhold til en miljørigtig skrotning. Vi skiller bilerne af og sælger alle reservedele der kan genbruges til udlandet.

Skal vi ringe dig op?

Ønsker du at vi kontakter dig telefonisk? Udfyld formularen så kontakter vi dig inden for kort tid.

SKRIV TIL OS

Ønsker du at få et tilbud på din skrotbil? Udfyld formularen herunder med så mange oplysninger om bilen, som muligt. Vi kontakter dig med et tilbud på din skrotbil inden for 2 timer.