Autoophugger Aarhus | Gratis afhentning af bil og høj skrotpræmie

Vi giver den bedste skrotpræmie blandt autoophuggere i Aarhus

Er du på udkig efter en professionel autoophugger nær Aarhus? Stop din søgning – du er kommet til det helt rigtige sted. 

Vi, OJ-Auto, er en certificeret autoophugger, godkendt af Miljøstyrelsen, som foruden gode skrotpriser også vægter et højt serviceniveau til vores kunder. Vi arbejder grundigt for at opnå fuld genanvendelse af bilens reservedele.

Læs med herunder, og find ud af hvad vi kan tilbyde dig.

Autoophugger I aarhus

Hos OJ-Auto svømmer vi imod strømmen, hvad angår tidens tendens med at organisere tilbud i en samlet tjeneste. I stedet for at være en del af tilbudstjenesterne kører vi biksen på egen hånd. Sådan kan vi nemlig tilbyde dig den bedst mulige skrotpræmie. 

Internettet bugner med tilbudstjenester inden for nærmest alle områder. Der er dog et stort “men”, ved at bruge disse tjenester: Omkostningerne.

Hvad betyder autoophuggernes omkostninger for din skrotpræmie? 

Faktisk rigtig meget. Overordnet set fungerer tilbudstjenesterne ved, at man bestiller tilbud, og derefter er der en række autoophuggere i Aarhus, som kommer med hver deres tilbud. Efter den del af processen modtager kunden op til 3 tilbud, der kan vælges og vrages imellem. 

Det lyder såmænd som en fornuftig løsning. Eller hvad? 

Udbyderne af tilbudstjenesterne nævner ikke, at virksomhederne betaler penge for at blive nævnt i tjenesten. Den autoophugger i Aarhus, der vinder i udbudsrunden, skal betale kommission. Tjenesten kommer derfor med en skjult pris, som kunden (altså: dig) indirekte kommer til at betale i sidste ende. 

Autoophuggerne i Aarhus, der er med i tilbudstjenesterne, har simpelthen selv en højere udgift til markedsføring. Ved at vi har sparet dette væk, kan vi sikre dig en bedre skrotpræmie.

455604

RING TIL OS

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00 – 1600

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din bil. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.

Miljørigtig skrotning giver bedre skrotpræmie

Man kan let fristes til at tro, at skrotning af en bil altid er noget svineri og noget pengespild, som skader miljøet. De fleste i dag har mange overvejelser om miljø. Det har vi skam også. 

Hos OJ-Autoophug er vi stolte af vores miljøcertificering. Vi er godkendt af Miljøstyrelsen til at kunne kalde os miljørigtige. Rent praktisk betyder det, at vi lever op til de lovgivningsmæssige krav på området. Vi bestræber os på at gøre mere, end blot at overholde de gældende regler.

Når din skrotbil kommer i vores varetægt, sørger vi for at gennemsøge den grundigt for dele, der kan genbruges. Der er nemlig penge at hente i disse genbrugsreservedele. Og det er penge, som havner i både vores og i dine lommer. 

Foruden den direkte værdi, der kan ses med det blotte øje på din skrotpræmie, har vores fremgangsmåde en anden klar fordel. Vi er nemlig med til at begrænse overforbrug, og skåner derigennem miljøet.

OJ-Auto: Som var vi en autoophugger i Aarhus

Når du vælger os til at håndtere skrotning af din bil, slipper du for bekymringerne om, hvordan du får bilen hen til os. Vi henter nemlig din skrotbil i Aarhus ganske gratis. Ja, faktisk henter vi skrotbiler gratis for kunder i hele Midtjylland. 

Det eneste du skal gøre er at oplyse, hvor bilen er, og kvittere for afhentning, når vi skal til at tage den med os. Det bliver ikke nemmere end hos os. 

Personlig service – vi er med dig hele vejen

Hos OJ-Auto har vi fokus på, at du får mest muligt ud af vores service og føler dig hørt. Vi ønsker, at du er blevet en god oplevelse rigere efter at have talt med os. Vi vil være den bedste autoophugger i Aarhus.

Vi mener, at menneskelig kontakt er det bedste grundlag for en forretning. Det er her, vi kan sikre kundetilfredshed og modtage ris og ros. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe.

Når du efterspørger et tilbud hos os, vil vi altid foretrække telefonisk kontakt. Det er nemlig nemmest for os at komme med et reelt og fair skrotpræmietilbud, når vi taler sammen og kan forholde os til dig, og hvad du fortæller din skrotbil. 

Vi ved, at en bil ikke bare er en bil. For mange har bilen rigtig stor betydning i livets forskellige faser, og en afsked hvor bilen sendes til skrot, kan være en vemodig affære. 

Med vores tiltag, der sammen med vores menneskelige tilgang også giver dig den bedst mulige skrotpræmie, er vi overbeviste om, at du vil få en positiv oplevelse.

Udforsk vores services hos Øst Jyllands Autoophug

Hos Østjyllands Autoophug ved vi at det at skrotte sin bil ikke altid er det nemmeste. Der er en masse spørgsmål. Disse har vi forsøgt at besvare i forskellige artikler. Læs de forskellige sider igennem for, at blive klogere på vores services. 

Sådan skrotter vi din bil

Skrotning af bil

Leder du efter den rigtige autoophugger til skrotning af din bil? OJ-Auto er stedet, hvor du får alt, der hører sig til en skrotning. Klik ind og læs mere.

Autoophugger Østjylland

Autoophugger

Leder du efter en professionel autoophugger? Hos OJ-Auto får du gode priser og gratis afhentning i hele Øst- og Midtjylland. Læs mere her.

skrotpræmie

Skrotpræmie

Er du på jagt efter den bedste skrotpræmie? Få et gratis og uforpligtende tilbud hos OJ-Auto. Læs med her.

Få et tilbud ved at kontakte os nu

Er du overbevist? Kontakt os i dag, og se os allerede senere komme forbi og hente din bil – helt gratis. Vi tager os også af afmeldingen af bilet i motorregistret, og vi indleverer også nummerpladerne.

Tøv ikke med at ringe til os med det samme på tlf.: 21 82 82 22, eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig med et godt tilbud med en høj skrotpræmie.

OJ Autoophug i Midtjylland sikrer dig en miljøgodkendt autoophugning

Hvorfor skal du vælge OJ Autoophug?

“Fra min første kontakt til firmaet har jeg haft en god føling. De har været hurtige til at svare og givet en god service under hele forløbet. Alle de spørgsmål jeg har haft er besvaret med tålmodighed. 5 stjerner herfra med mine varmeste anbefalinger.”

5/5

Helga G. Quist
Via Trustpilot

“Jeg fik et fint tilbud fra OJ-Autoophug inden for de 24 timer som de lovede. Tilbuddet var ca 1000kr højere end hvad jeg blev tilbudt andre steder.

Aftalen gik som det skulle, bilen blev afhentet fredag og her mandag morgen har jeg modtaget betaling fra autoophuggeren samt en skrotningsattest. Så alt i alt, en hel fin oplevelse.

Han svarer på sms hvis man har spørgsmål til forløbet

5/5

Rikke B.
Via Trustpilot

“Super fin service.
Da jeg havde ringet rundt til diverse ophuggere, var jeg begyndt at blive skeptisk, hva angår skrotpræmien som ophuggeren vælger at betale en, og efter de havde opfanget det, sendte de deres andel af skrotpræmien med straksoverførelse, så jeg havde den allerede inden jeg forlod deres matrikel.

5/5

Andreas S.
Via Trustpilot

Få svar på ofte stillede spørgsmål herunder

Biler er uden tvivl en vigtig følgesvend for de fleste af os. Men desværre kommer der et tidspunkt, hvor vi er nødt til at skille os af med dem. Der er flere forskellige grunde til, hvorfor man skiller sig af med sin gamle bil, men oftest skyldes det faktorer som:

 • At bilen er blevet totalskadet.
 • At det ikke længere er værd at reparere bilen.
 • At bilen ikke længere er i brug og bare falder hen.

Den eneste rigtige måde at skaffe sig af med sin gamle, udtjente bil på er at aflevere bilen til et godkendt autoophug. 

En bil rummer mange forskellige dele, som ved forkert håndtering kan gøre stor skade på miljøet. Ved at skrotte din bil hos en godkendt autoophugger, kan du tage afsked med din bil med god samvittighed.

Autoophuggeren sørger for at bilen kan være til gavn for samfundet ved at genbruge/genanvende materialerne i bilen. Det betyder blandt andet at metalskrot, jern og jernskrot bliver håndteret på en god og forsvarlig måde.

Det er noget, du helt selv bestemmer. Vi tager gerne hele flytningen for dig, hvis det er dét, du vil have. Total flytteservice inkluderer nedpakning, pakning i bilen, transport, aflæsning og indbæring i præcist de rum, du vil have tingene stillet i.

Hvis du gerne vil spare nogle penge er du også velkommen til at hjælpe med nogle af tingene undervejs. Der er mange af vores kunder, som fx allerede har pakket hele deres hjem ned til når vi kommer.

Hos OJ Autoophug kan vi tage imod alle biler uanset type. De eneste krav vi har er, at bilen har 4 hjul, og at den kan trille – men selv mindre kan gøre det – vores dygtige chauffører finder altid en vej. Vi tager også imod varevogne og øvrige slags biler og vi henter dem i hele midtjylland.

For at kunne tage imod din skrotbil kræver det, at du er den den sidste registrerede ejer.

Skrotpræmien afhænger af flere forskellige faktorer. En typisk skrotbil vil give dig 2.200 kr – dette beløb er hvad Miljøstyrelsen har indgået en aftale om i deres “Miljøordning for biler”.

Det forekommer, at der er justeringer fra regeringens side, hvor man i begrænsede perioder betaler en højere skrotpræmie for visse brugte biler. Sidste gang der var en forhøjet skrotpræmie, var da staten udbetalte 5.000 kr for ældre dieselbiler – men denne ordning er nu ophørt.

I modsætning til mange andre autoophuggere har vi ingen meromkostninger ifm. afhentning og afmelding af din bil. Den pris vi aftaler, det er hvad du får i hånden.

Derfor: Sælg ikke før du har snakket med OJ Autoophug.

Vi tilbyder gratis afhentning i hele midtjylland. Dette dækker blandt andet:

 • Aarhus
 • Skanderborg
 • Horsens
 • Vejle
 • Silkeborg
 • Herning
 • Viborg
 • Randers
 • Grenå
 • Ebeltoft
 • Og alle mindre byer imellem

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 2 timer. Du er altid velkommen til at kontakte os telefonisk så fremt du ønsker svar hurtigst muligt. Det er dog vigtigt at understrege, at du vil få den mest oplagte pris, hvis vi kan se nogle billeder af bilen.

Ja, det kan du sagtens. Du finder vores adresse og kontaktoplysninger på vores kontaktside.

Inden vi skrotter bilerne gør vi alt forarbejdet og overholder alle retningslinjer i forhold til en miljørigtig skrotning. Vi skiller bilerne af og sælger alle reservedele der kan genbruges til udlandet.

Skal vi ringe dig op?

Ønsker du at vi kontakter dig telefonisk? Udfyld formularen så kontakter vi dig inden for kort tid.

SKRIV TIL OS

Ønsker du at få et tilbud på din skrotbil? Udfyld formularen herunder med så mange oplysninger om bilen, som muligt. Vi kontakter dig med et tilbud på din skrotbil inden for 2 timer.