Bil til skrot | Østjyllands Autoophug har gjort det nemt for dig at skrotte bilen

Du får en høj skrotpræmie, når vi tager din bil til skrot

Skal din bil til skrot? Så er du kommet til det rette sted.

Hos OJ-Auto får du høje skrotpriser og et formidabelt service-niveau. Ja, faktisk behøver du nærmest ikke at gøre noget – vi tager os nemlig af alt det praktiske arbejde, når bilen skal afsted. Du havde aldrig troet, at det ville være så nemt at få sendt din gamle, udtjente bil til skrot.

Læs med herunder, og lad os fortælle dig mere om hvor nemt det er at få bilen til skrot hos os – og hvor meget du kan tjene på det.

Bilskrotter

Sådan foregår en bilskrotning

Først: Skrotpræmien. Når du skal have din bil til skrot, så har du i udgangspunktet ret til en skrotningsgodtgørelse. Konkret betyder det, at vi betaler dig nogle penge for at indlevere din bil til skrot hos os.

Du får blandt landets højeste skrotpræmier, når du sender din bil til skrot hos os. Vi har nemlig gjort en dyd ud af at sikre, at vi kan betale dig så meget som muligt. Her er hvordan vi gør det.

1) Vi plukker bilen for samtlige reservedele, der stadig kan lidt endnu.
En vital del af vores forretning som autoophugger er, at vi kan plukke og genbruge bilens velfungerede reservedele, når vi får en bil til skrot. Og her har vi et sæt af eksperter parate til at gennemgå enhver bil, der skal skrottes hos os.

Vi er specialister i at finde komponenter i en skrotbil, der kan lidt endnu. Det giver os mere at handle med – og bedre muligheder for profit. At vi er dygtige til at plukke bilerne for reservedele gør derfor, at vi også – alt andet lige – kan tilbyde dig en bedre skrotpris, når vi tager din bil til skrot.

2) Vi giver tilbud uden om tilbudstjenesterne.
Det er blevet moderne at bruge tilbudstjenester, når man skal have ens bil til skrot. Mange tror, at man ved at hente flere skrotpriser gennem en tilbudstjeneste kan ende med at få en større skrotpris for ens bil.

Men det er ikke altid rigtigt.

Tilbudstjenesterne tager nemlig en kommission for deres udbudsservice. Kommisionen betyder ekstra omkostningerne for autoophuggerne – og de ekstra omkostninger er du med til at betale som kunde. Nok får du flere tilbud at arbejde med gennem en tilbudstjeneste – men det betyder slet ikke, at tilbuddene er bedre. Tværtimod.

Hos OJ-Auto får du altid gode, høje skrotpræmier for enhver bil. Vi betaler typisk mellem kr. 2.200,- og kr. 10.000,-, når vi tager en bil til skrot.

3) Vi handler internationalt med bilens reservedele.
For at vi kan tilbyde dig en høj skrotpris, når vi tager din bil til skrot, er det afgørende, at vi selv kan gøre en god forretning. Og dét har vi sikret ved, at vi ser globalt, når vi skal sælge de gamle reservedele videre.

Mange autoophuggere vælger blot at sælge gamle reservedele fra plukkede skrotbiler videre til lokale besøgende, der efterspørger de pågældende komponenter. Men med et lille marked kommer der også en lav efterspørgsel – og en lav efterspørgsel betyder lave priser. Vi arbejder aktivt på vores forretning for at sikre, at vi får så gode priser for de plukkede reservedele som muligt. Konkret sælger vi langt de fleste af de gamle skrotbilers komponenter til udlandet, hvor efterspørgslen er højere.

Det gør vores forretning bedre – og det gør, at vi kan betale dig en højere skrotpris.

455604

RING TIL OS

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00 – 1600

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din bil. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.

Bil til skrot: Vi ordner alt det praktiske arbejde

Hos OJ-Auto skal du ikke tænke på alt det praktiske, når du skal have din bil til skrot. Det praktiske arbejde tager vi os nemlig af. Alt, du skal gøre, er blot at tage telefonen op, og give os et kald på 21 82 82 22. Og holde øje med din NemKonto efterfølgende, når vi udbetaler skrotpræmien, selvfølgelig.

Vi kommer selv og henter bilen til skrot – gratis. Vi afmelder bilen hos motorregisteret – gratis. Og vi tager pladerne af, og indleverer dem – og ja, det er selvfølgelig også helt gratis. Alt dette er selvfølgelig foruden, at vi også giver din bil nyt liv gennem genanvendelse af gamle reservedele og velfungerende komponenter i øvrige biler på verdens veje.

Så bliver det ikke nemmere at sende sin gamle bil til skrot. Og du får oven i købet god samvittighed af det.

Udforsk vores services hos Øst Jyllands Autoophug

Hos Østjyllands Autoophug ved vi at det at skrotte sin bil ikke altid er det nemmeste. Der er en masse spørgsmål. Disse har vi forsøgt at besvare i forskellige artikler. Læs de forskellige sider igennem for, at blive klogere på vores services. 

Sådan skrotter vi din bil

Skrotning af bil

Leder du efter den rigtige autoophugger til skrotning af din bil? OJ-Auto er stedet, hvor du får alt, der hører sig til en skrotning. Klik ind og læs mere.

Autoophugger Østjylland

Autoophugger

Leder du efter en professionel autoophugger? Hos OJ-Auto får du gode priser og gratis afhentning i hele Øst- og Midtjylland. Læs mere her.

skrotpræmie

Skrotpræmie

Er du på jagt efter den bedste skrotpræmie? Få et gratis og uforpligtende tilbud hos OJ-Auto. Læs med her.

Kontakt os i dag, og få en høj skrotpris

Skal vi også give dig et godt tilbud? Vent ikke længere. Kontakt os i dag, og få sendt din bil til skrot – nemt, og for en høj skrotpris. Vi er til at fange på tlf.:
21 82 82 22, eller via formularen her på siden. Så giver vi dig et godt, uforpligtende og gratis tilbud på din skrotbil.

Vi ser frem til at høre fra dig!

OJ Autoophug i Midtjylland sikrer dig en miljøgodkendt autoophugning

Hvorfor skal du vælge OJ Autoophug?

“Fra min første kontakt til firmaet har jeg haft en god føling. De har været hurtige til at svare og givet en god service under hele forløbet. Alle de spørgsmål jeg har haft er besvaret med tålmodighed. 5 stjerner herfra med mine varmeste anbefalinger.”

5/5

Helga G. Quist
Via Trustpilot

“Jeg fik et fint tilbud fra OJ-Autoophug inden for de 24 timer som de lovede. Tilbuddet var ca 1000kr højere end hvad jeg blev tilbudt andre steder.

Aftalen gik som det skulle, bilen blev afhentet fredag og her mandag morgen har jeg modtaget betaling fra autoophuggeren samt en skrotningsattest. Så alt i alt, en hel fin oplevelse.

Han svarer på sms hvis man har spørgsmål til forløbet

5/5

Rikke B.
Via Trustpilot

“Super fin service.
Da jeg havde ringet rundt til diverse ophuggere, var jeg begyndt at blive skeptisk, hva angår skrotpræmien som ophuggeren vælger at betale en, og efter de havde opfanget det, sendte de deres andel af skrotpræmien med straksoverførelse, så jeg havde den allerede inden jeg forlod deres matrikel.

5/5

Andreas S.
Via Trustpilot

Få svar på ofte stillede spørgsmål herunder

Biler er uden tvivl en vigtig følgesvend for de fleste af os. Men desværre kommer der et tidspunkt, hvor vi er nødt til at skille os af med dem. Der er flere forskellige grunde til, hvorfor man skiller sig af med sin gamle bil, men oftest skyldes det faktorer som:

 • At bilen er blevet totalskadet.
 • At det ikke længere er værd at reparere bilen.
 • At bilen ikke længere er i brug og bare falder hen.

Den eneste rigtige måde at skaffe sig af med sin gamle, udtjente bil på er at aflevere bilen til et godkendt autoophug. 

En bil rummer mange forskellige dele, som ved forkert håndtering kan gøre stor skade på miljøet. Ved at skrotte din bil hos en godkendt autoophugger, kan du tage afsked med din bil med god samvittighed.

Autoophuggeren sørger for at bilen kan være til gavn for samfundet ved at genbruge/genanvende materialerne i bilen. Det betyder blandt andet at metalskrot, jern og jernskrot bliver håndteret på en god og forsvarlig måde.

Det er noget, du helt selv bestemmer. Vi tager gerne hele flytningen for dig, hvis det er dét, du vil have. Total flytteservice inkluderer nedpakning, pakning i bilen, transport, aflæsning og indbæring i præcist de rum, du vil have tingene stillet i.

Hvis du gerne vil spare nogle penge er du også velkommen til at hjælpe med nogle af tingene undervejs. Der er mange af vores kunder, som fx allerede har pakket hele deres hjem ned til når vi kommer.

Hos OJ Autoophug kan vi tage imod alle biler uanset type. De eneste krav vi har er, at bilen har 4 hjul, og at den kan trille – men selv mindre kan gøre det – vores dygtige chauffører finder altid en vej. Vi tager også imod varevogne og øvrige slags biler og vi henter dem i hele midtjylland.

For at kunne tage imod din skrotbil kræver det, at du er den den sidste registrerede ejer.

Skrotpræmien afhænger af flere forskellige faktorer. En typisk skrotbil vil give dig 2.200 kr – dette beløb er hvad Miljøstyrelsen har indgået en aftale om i deres “Miljøordning for biler”.

Det forekommer, at der er justeringer fra regeringens side, hvor man i begrænsede perioder betaler en højere skrotpræmie for visse brugte biler. Sidste gang der var en forhøjet skrotpræmie, var da staten udbetalte 5.000 kr for ældre dieselbiler – men denne ordning er nu ophørt.

I modsætning til mange andre autoophuggere har vi ingen meromkostninger ifm. afhentning og afmelding af din bil. Den pris vi aftaler, det er hvad du får i hånden.

Derfor: Sælg ikke før du har snakket med OJ Autoophug.

Vi tilbyder gratis afhentning i hele midtjylland. Dette dækker blandt andet:

 • Aarhus
 • Skanderborg
 • Horsens
 • Vejle
 • Silkeborg
 • Herning
 • Viborg
 • Randers
 • Grenå
 • Ebeltoft
 • Og alle mindre byer imellem

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 2 timer. Du er altid velkommen til at kontakte os telefonisk så fremt du ønsker svar hurtigst muligt. Det er dog vigtigt at understrege, at du vil få den mest oplagte pris, hvis vi kan se nogle billeder af bilen.

Ja, det kan du sagtens. Du finder vores adresse og kontaktoplysninger på vores kontaktside.

Inden vi skrotter bilerne gør vi alt forarbejdet og overholder alle retningslinjer i forhold til en miljørigtig skrotning. Vi skiller bilerne af og sælger alle reservedele der kan genbruges til udlandet.

Skal vi ringe dig op?

Ønsker du at vi kontakter dig telefonisk? Udfyld formularen så kontakter vi dig inden for kort tid.

SKRIV TIL OS

Ønsker du at få et tilbud på din skrotbil? Udfyld formularen herunder med så mange oplysninger om bilen, som muligt. Vi kontakter dig med et tilbud på din skrotbil inden for 2 timer.