Skrotpræmie | Få den bedste skrotpræmie for din bil

Bedste skrotpræmie: Vi redder, hvad reddes kan!​

Har du en bil stående, som enten er helt udtjent, totalskadet, for dyr at reparere på eller noget helt tredje? Så er det ved at være tid til at få den skrottet. 

Med vores godkendte autoophug får du den bedste skrotpræmie på markedet. Vi afhenter gerne din gamle bil for dig – helt gratis.

Hos OJ Autoophug slipper du for alt besværet med bilens papirer; det klarer vi for dig. På den måde får du nemlig mest muligt ud af vores service, og du kan få den størst mulige skrotpræmie.

Vi sætter stor ære i at levere et ordentligt stykke arbejde og personlig kundeservice til dig. Vi overholder naturligvis alle gældende miljøkrav.

Læs mere om vores service nedenfor.

Skrotpræmie jylland

Få en høj skrotpræmie for bilen.

Udfyld formularen

Skal bilen skrottes? Få en høj skrotpræmie inkl. afhentning og afmelding. Udfyld formularen eller ring til os på 21 82 82 22.Vi giver et uforpligtende tilbud på din bil inden for 2 timer. 

Har du billeder af din bil kan du klikke vælg fil og herefter uploade billederne.

Få en bedre skrotpræmie uden de dyre mellemled

Den skrotpræmie du kan få, er dybt afhængig af, hvor effektivt din bil “plukkes”. Din gamle bil har sandsynligvis et væld af reservedele, som sagtens kan reddes inden skrotning, så de kan genanvendes. Det gælder faktisk også for en totalskadet bil. Selvom bilen ikke er værd at reparere på for dig, er disse dele en plukning værd. 

Når bilen udnyttes optimalt på denne måde, stiger din skrotpræmie. Hos OJ Autoophug har vi de kompetencer og erfaringen, det kræver, at sikre at så lidt som muligt går til spilde. Det er bedst både for dig og miljøet.

Det samlede resultat af vores indsats kan tydeligt mærkes på din pengepung.

Hos OJ Autoophug arbejder vi uden mellemled. Det betyder at din skrotpræmie kan blive så høj som muligt, fordi vi ikke taber penge på kommision til tilbudstjenester.

Vi ved, at du er på udkig efter den bedste skrotpræmie. Bliver du fristet af en tilbudstjeneste? 

Vi forstår hvorfor. Der er tilfælde, hvor den interne konkurrence i branchen ligger tilpas meget pres på prisen, til at skrotpræmien vil stige, og du får mere i skrotpræmie. Det er dog kun en lille del af det samlede billede, når autoophuggere indgår et samarbejde med tilbudstjenester.

Først og fremmest kan der ikke stilles garanti, for at det vil ske i netop dit tilfælde.

Det er vigtigt at understrege, at de landsdækkende tilbudstjenester ikke er gratis at være med i for autoophuggere. Alle de autoophuggere, der er med i disse tjenester betaler kommission for at blive fremvist. Det betyder øgede omkostninger for autoophuggerne, og disse forøgede udgifter skal jo dækkes af noget – i sidste ende fra kundernes pengepung. 

Når du vil være kunde hos os, så får du et direkte tilbud og en fast skrotpræmie. Dine vilkår er bedre, end hvad du kan forvente fra tilbudstjenester, fordi vi taler direkte sammen. 

 

Smart handel med din bils reservedele, der gavner din skrotpræmie

Når der skal handles med de reservedele, der kommer ud af plukningen af din skrotbil, stiller det store krav til vores evner som forretningsfolk. 

Målet er at profitere så optimalt som muligt på delene. Dermed sagt er det ikke mængden af reservedele, der afgør fortjenesten, men evnen til at sikre sig gode priser. 

Hos OJ Autoophug finder du dedikerede forretningsmænd.

Vi har for længst luret, at vi kan sikre de bedste priser ved at handle smart med reservedelene. Vi holder ikke blot salget lokalt, sådan som mange autoophuggere gør, men handler internationalt med din bils reservedele. Når vi spotter det mest profitable, er det dér vi handler. Nogen gange giver det simpelthen bedst forretningsmæssig mening at eksportere reservedelene.

Det bedste tilbud på en skrotpræmie skal være personlig og fair

Hos OJ Autoophug samler vi på tilfredse kunder. Vi tror på, at den bedste service er personlig. 

Langt de fleste tilbud vi afgiver på skrotpræmier, foregår derfor under telefonisk kontakt. Vi værdsætter menneskelig kontakt med vores kunder.  Vi vil helst have dig i røret. 

Når vi er i dialog med hinanden, taler vi sammen menneske til menneske om din situation, din skrotbil og dennes stand. Værdien i vores fælles dialog ligger i, at du ved, hvem vi er og omvendt. På den måde kan du trygt forvisse dig om at modtage et fair tilbud. Det er nemlig meget svært at komme med skambud over telefon.

Hos os vil du opleve at skambud ikke er på dagsordenen. Det bruger vi ikke. Gennem at forholde os til dig og din bil, kan vi tilbyde et reelt og fair bud på en skrotpræmie. 

Dét ved vi at tilbudstjenesterne ikke kan tilbyde dig. Der vil du og din bil blot være et sæt data – blot den næste i rækken.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din skrotbil

Ring til os, hvis du kunne tænke dig et uforpligtende tilbud på din skrotbil. Så skynd dig at gribe knoglen og giv os et kald på 21 82 82 22. 

Du kan også udfylde vores kontaktformular, som du finder her på siden. Vi tager kontakt til dig, så hurtigt som muligt. 

Sådan skrotter vi din bil trin-for-trin

OJ-Auto gavner miljøet

Hvis bilen skal skrottes, og du samtidigt ønsker at gavne miljøet, så er OJ-Auto stedet for dig.

Vi har fokus på miljøet gennem hele skrotprocessen. Vi overholder den gældende lovgivning på området, og arbejder konstant med procesoptimering, så vi kan blive endnu bedre. Da vi er en godkendt autoophugger har vi også miljøcertificeringen på plads.

Desuden gør vores høje udnyttelsesprocent af skrotbilerne også, at flere reservedele fra disse biler bliver genanvendt. Vores tilgang til skrotforretningen er altså din garanti for en miljøvenlig autoophugger.

Sådan skrotter vi din bil

Skrotning af bil

Leder du efter den rigtige autoophugger til skrotning af din bil? OJ-Auto er stedet, hvor du får alt, der hører sig til en skrotning. Klik ind og læs mere.

Autoophugger Østjylland

Autoophugger

Leder du efter en professionel autoophugger? Hos OJ-Auto får du gode priser og gratis afhentning i hele Øst- og Midtjylland. Læs mere her.

skrotpræmie

Skrotpræmie

Er du på jagt efter den bedste skrotpræmie? Få et gratis og uforpligtende tilbud hos OJ-Auto. Læs med her.

OJ Autoophug i Midtjylland sikrer dig en miljøgodkendt autoophugning

Hvorfor skal du vælge OJ Autoophug?

“Fra min første kontakt til firmaet har jeg haft en god føling. De har været hurtige til at svare og givet en god service under hele forløbet. Alle de spørgsmål jeg har haft er besvaret med tålmodighed. 5 stjerner herfra med mine varmeste anbefalinger.”

5/5

Helga G. Quist
Via Trustpilot

“Jeg fik et fint tilbud fra OJ-Autoophug inden for de 24 timer som de lovede. Tilbuddet var ca 1000kr højere end hvad jeg blev tilbudt andre steder.

Aftalen gik som det skulle, bilen blev afhentet fredag og her mandag morgen har jeg modtaget betaling fra autoophuggeren samt en skrotningsattest. Så alt i alt, en hel fin oplevelse.

Han svarer på sms hvis man har spørgsmål til forløbet

5/5

Rikke B.
Via Trustpilot

“Super fin service.
Da jeg havde ringet rundt til diverse ophuggere, var jeg begyndt at blive skeptisk, hva angår skrotpræmien som ophuggeren vælger at betale en, og efter de havde opfanget det, sendte de deres andel af skrotpræmien med straksoverførelse, så jeg havde den allerede inden jeg forlod deres matrikel.

5/5

Andreas S.
Via Trustpilot

Få svar på ofte stillede spørgsmål herunder

Biler er uden tvivl en vigtig følgesvend for de fleste af os. Men desværre kommer der et tidspunkt, hvor vi er nødt til at skille os af med dem. Der er flere forskellige grunde til, hvorfor man skiller sig af med sin gamle bil, men oftest skyldes det faktorer som:

 • At bilen er blevet totalskadet.
 • At det ikke længere er værd at reparere bilen.
 • At bilen ikke længere er i brug og bare falder hen.

Den eneste rigtige måde at skaffe sig af med sin gamle, udtjente bil på er at aflevere bilen til et godkendt autoophug. 

En bil rummer mange forskellige dele, som ved forkert håndtering kan gøre stor skade på miljøet. Ved at skrotte din bil hos en godkendt autoophugger, kan du tage afsked med din bil med god samvittighed.

Autoophuggeren sørger for at bilen kan være til gavn for samfundet ved at genbruge/genanvende materialerne i bilen. Det betyder blandt andet at metalskrot, jern og jernskrot bliver håndteret på en god og forsvarlig måde.

Det er noget, du helt selv bestemmer. Vi tager gerne hele flytningen for dig, hvis det er dét, du vil have. Total flytteservice inkluderer nedpakning, pakning i bilen, transport, aflæsning og indbæring i præcist de rum, du vil have tingene stillet i.

Hvis du gerne vil spare nogle penge er du også velkommen til at hjælpe med nogle af tingene undervejs. Der er mange af vores kunder, som fx allerede har pakket hele deres hjem ned til når vi kommer.

Hos OJ Autoophug kan vi tage imod alle biler uanset type. De eneste krav vi har er, at bilen har 4 hjul, og at den kan trille – men selv mindre kan gøre det – vores dygtige chauffører finder altid en vej. Vi tager også imod varevogne og øvrige slags biler og vi henter dem i hele midtjylland.

For at kunne tage imod din skrotbil kræver det, at du er den den sidste registrerede ejer.

Skrotpræmien afhænger af flere forskellige faktorer. En typisk skrotbil vil give dig 2.200 kr – dette beløb er hvad Miljøstyrelsen har indgået en aftale om i deres “Miljøordning for biler”.

Det forekommer, at der er justeringer fra regeringens side, hvor man i begrænsede perioder betaler en højere skrotpræmie for visse brugte biler. Sidste gang der var en forhøjet skrotpræmie, var da staten udbetalte 5.000 kr for ældre dieselbiler – men denne ordning er nu ophørt.

I modsætning til mange andre autoophuggere har vi ingen meromkostninger ifm. afhentning og afmelding af din bil. Den pris vi aftaler, det er hvad du får i hånden.

Derfor: Sælg ikke før du har snakket med OJ Autoophug.

Vi tilbyder gratis afhentning i hele midtjylland. Dette dækker blandt andet:

 • Aarhus
 • Skanderborg
 • Horsens
 • Vejle
 • Silkeborg
 • Herning
 • Viborg
 • Randers
 • Grenå
 • Ebeltoft
 • Og alle mindre byer imellem

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 2 timer. Du er altid velkommen til at kontakte os telefonisk så fremt du ønsker svar hurtigst muligt. Det er dog vigtigt at understrege, at du vil få den mest oplagte pris, hvis vi kan se nogle billeder af bilen.

Ja, det kan du sagtens. Du finder vores adresse og kontaktoplysninger på vores kontaktside.

Inden vi skrotter bilerne gør vi alt forarbejdet og overholder alle retningslinjer i forhold til en miljørigtig skrotning. Vi skiller bilerne af og sælger alle reservedele der kan genbruges til udlandet.

Skal vi ringe dig op?

Ønsker du at vi kontakter dig telefonisk? Udfyld formularen så kontakter vi dig inden for kort tid.

Ring mig op

SKRIV TIL OS

Ønsker du at få et tilbud på din skrotbil? Udfyld formularen herunder med så mange oplysninger om bilen, som muligt. Vi kontakter dig med et tilbud på din skrotbil inden for 2 timer.