Bilskrotning | OJ-Autoophug henter, plukker og skrotter godt

Bilskrotning på en nem og bekvem måde til fordel for dig

Skal bilen snart til skrot? Så er det godt, at du fandt os. 

OJ-Auto er et miljøcertificeret autoophug, som garanterer dig et højt udbytte for bilskrotning samt et serviceniveau, du ikke kan finde andre steder. 

Vi har gjort det så nemt for dig som muligt. Faktisk skal du næsten ikke engang røre en finger. Vi håndterer nemlig alle praktikaliteterne, der er forbundet med at sende bilen afsted på sin sidste tur. 

Læs videre nedenfor, og find ud af mere om hvor ligetil bilskrotning er hos os – og hvordan vi sikrer dig den bedste skrotpris. 

bilskrotning

OJ-Auto giver dig det bedste tilbud for bilskrotning

Hos OJ-Auto tilbyder vi dig den højest mulige skrotpræmie. Vi synes, at du skal have så meget som muligt ud af din bil. Det er også efter, at den ikke står til at reparere mere, er totalskadet eller slet og ret er nedslidt. 

Vi har herunder nævnt et par årsager til at vores bilskrotning giver dig den bedste skrotpræmie.

En stærk pris fra ophug kommer af grundigt pluk

I enhver gammel bil findes reservedele, som sagtens kan lidt endnu i en anden bil. Den endelige pris, du modtager for bilskrotning, er afhængig af vores evner til at sikre de reservedele, som kan sælges videre. 

Denne sikringsproces ligger forud for den egentlige bilskrotning, og kaldes at “plukke” bilen. Det kræver erfaring og kompetencer at redde komponenterne. Hos OJ-Auto er delene i trygge hænder hos vores dygtige medarbejdere. Jo mere vi redder, desto højere skrotpræmie kan du få.

Måske giver det dig også en god fornemmelse i maven at vide, at din bil lever videre i en anden. 

Vi tager ingen ekstraudgifter for bilskrotning

OJ-Auto handler altid ud fra hvad vi kan se flest fordele i for dig som kunde. Vi gør tingene på vores egen måde.

Vi tager ikke noget for afmeldingen af din bil, og vi henter skrotbiler gratis i hele Midt- og Østjylland. Derudover anbefaler vi altid, at du henter et tilbud fra os uden om branchens tilbudsservices. Det betyder nemlig, at vi kan tilbyde dig mere for bilskrotning. Det er bare at tage telefonen op, og ringe til os.

Autoophuggere, der er med i tilbudstjenesterne, skal betale kommission for at være med. Det kommer bare ikke dig til gode som kunde. Vi ved nemlig, at de større udgifter, som autoophuggerne får, betyder at kunderne i sidste ende kommer til at betale mere. 

International handel er smart handel

OJ-Auto er inde på det internationale marked for reservedele. Mange autoophuggere holder sig til det lokale marked. Denne forskel er en tredje og vigtig parameter, der er med til at sikre dig størst muligt udbytte af bilskrotning.

Vores forretningsfolk er både skarpe og dedikerede. Vi søger altid den bedste pris for delene, som er kommet ud af plukningen af din skrotbil.

455604

RING TIL OS

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00 – 1600

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din bil. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.

Miljørigtig bilskrotning: Ro i maven og den bedste skrotpræmie

Vi lever i en tid, hvor miljøet er et vigtigt emne for langt de fleste mennesker. OJ-Auto er absolut ingen undtagelse. 

Vi er godkendt af Miljøstyrelsen og har de fornødne certifikater. Det sikrer vores viden om hvordan vi på bedst mulig vis skal håndtere bilskrotning efter de fremgangsmåder, som er bedst for miljøet.

Vi nævnte før hvordan vi på effektiv vis sikrer dig en god pris for bilskrotning, når vi plukker den. 

Ikke nok med, at denne tilgang gavner din pengepung; videresalg af alle de stadig brugbare reservedele er også en enorm fordel for miljøet. Genbrug er et fortræffeligt redskab imod overforbrug af jordens dyrebare ressourcer. 

Vi har gjort bilskrotning enkelt og afhenter gratis 

Når du skal have din bil til skrot ved vi, at det er bedst for dig, at det er overskueligt og nemt. 

Du er i gode hænder hos OJ-Auto. Vi tilbyder nemlig gratis afhentning af din skrotbil i hele Øst- og Midtjylland. 

For at sikre din gode oplevelse tager vi os også af alt det praktiske, der er at holde styr på ved bilskrotning. Udover den gratis afhentning står vi også for at  afmelde bilen fra motorregisteret, og vi indleverer nummerpladerne for dig. 

Du vil opleve, at vores komplette service er en helhedsoplevelse, hvor vi tager os af alt fra A til Å. 

Det eneste du skal gøre er at kontakte os for et tilbud, dernæst oplyse, hvor bilen står, og sidst kvittere for afhentning, når vi kommer efter den.  

Udforsk vores services hos Øst Jyllands Autoophug

Hos Østjyllands Autoophug ved vi at det at skrotte sin bil ikke altid er det nemmeste. Der er en masse spørgsmål. Disse har vi forsøgt at besvare i forskellige artikler. Læs de forskellige sider igennem for, at blive klogere på vores services. 

Sådan skrotter vi din bil

Skrotning af bil

Leder du efter den rigtige autoophugger til skrotning af din bil? OJ-Auto er stedet, hvor du får alt, der hører sig til en skrotning. Klik ind og læs mere.

Autoophugger Østjylland

Autoophugger

Leder du efter en professionel autoophugger? Hos OJ-Auto får du gode priser og gratis afhentning i hele Øst- og Midtjylland. Læs mere her.

skrotpræmie

Skrotpræmie

Er du på jagt efter den bedste skrotpræmie? Få et gratis og uforpligtende tilbud hos OJ-Auto. Læs med her.

Ring til os i dag og få en fordelagtig pris for bilskrotning

Skal du også have mest muligt ud af bilskrotning? Kontakt os på tlf.: 21 82 82 22 – så får vi os en god snak. Få et tilbud på den bedste skrotpræmie ved at ringe til os med det samme.

Alternativt kan du også vælge at udfylde vores kontaktformular, som du let kan finde her på siden. 

Vi ser frem til høre fra dig!

OJ Autoophug i Midtjylland sikrer dig en miljøgodkendt autoophugning

Hvorfor skal du vælge OJ Autoophug?

“Fra min første kontakt til firmaet har jeg haft en god føling. De har været hurtige til at svare og givet en god service under hele forløbet. Alle de spørgsmål jeg har haft er besvaret med tålmodighed. 5 stjerner herfra med mine varmeste anbefalinger.”

5/5

Helga G. Quist
Via Trustpilot

“Jeg fik et fint tilbud fra OJ-Autoophug inden for de 24 timer som de lovede. Tilbuddet var ca 1000kr højere end hvad jeg blev tilbudt andre steder.

Aftalen gik som det skulle, bilen blev afhentet fredag og her mandag morgen har jeg modtaget betaling fra autoophuggeren samt en skrotningsattest. Så alt i alt, en hel fin oplevelse.

Han svarer på sms hvis man har spørgsmål til forløbet

5/5

Rikke B.
Via Trustpilot

“Super fin service.
Da jeg havde ringet rundt til diverse ophuggere, var jeg begyndt at blive skeptisk, hva angår skrotpræmien som ophuggeren vælger at betale en, og efter de havde opfanget det, sendte de deres andel af skrotpræmien med straksoverførelse, så jeg havde den allerede inden jeg forlod deres matrikel.

5/5

Andreas S.
Via Trustpilot

Få svar på ofte stillede spørgsmål herunder

Biler er uden tvivl en vigtig følgesvend for de fleste af os. Men desværre kommer der et tidspunkt, hvor vi er nødt til at skille os af med dem. Der er flere forskellige grunde til, hvorfor man skiller sig af med sin gamle bil, men oftest skyldes det faktorer som:

 • At bilen er blevet totalskadet.
 • At det ikke længere er værd at reparere bilen.
 • At bilen ikke længere er i brug og bare falder hen.

Den eneste rigtige måde at skaffe sig af med sin gamle, udtjente bil på er at aflevere bilen til et godkendt autoophug. 

En bil rummer mange forskellige dele, som ved forkert håndtering kan gøre stor skade på miljøet. Ved at skrotte din bil hos en godkendt autoophugger, kan du tage afsked med din bil med god samvittighed.

Autoophuggeren sørger for at bilen kan være til gavn for samfundet ved at genbruge/genanvende materialerne i bilen. Det betyder blandt andet at metalskrot, jern og jernskrot bliver håndteret på en god og forsvarlig måde.

Det er noget, du helt selv bestemmer. Vi tager gerne hele flytningen for dig, hvis det er dét, du vil have. Total flytteservice inkluderer nedpakning, pakning i bilen, transport, aflæsning og indbæring i præcist de rum, du vil have tingene stillet i.

Hvis du gerne vil spare nogle penge er du også velkommen til at hjælpe med nogle af tingene undervejs. Der er mange af vores kunder, som fx allerede har pakket hele deres hjem ned til når vi kommer.

Hos OJ Autoophug kan vi tage imod alle biler uanset type. De eneste krav vi har er, at bilen har 4 hjul, og at den kan trille – men selv mindre kan gøre det – vores dygtige chauffører finder altid en vej. Vi tager også imod varevogne og øvrige slags biler og vi henter dem i hele midtjylland.

For at kunne tage imod din skrotbil kræver det, at du er den den sidste registrerede ejer.

Skrotpræmien afhænger af flere forskellige faktorer. En typisk skrotbil vil give dig 2.200 kr – dette beløb er hvad Miljøstyrelsen har indgået en aftale om i deres “Miljøordning for biler”.

Det forekommer, at der er justeringer fra regeringens side, hvor man i begrænsede perioder betaler en højere skrotpræmie for visse brugte biler. Sidste gang der var en forhøjet skrotpræmie, var da staten udbetalte 5.000 kr for ældre dieselbiler – men denne ordning er nu ophørt.

I modsætning til mange andre autoophuggere har vi ingen meromkostninger ifm. afhentning og afmelding af din bil. Den pris vi aftaler, det er hvad du får i hånden.

Derfor: Sælg ikke før du har snakket med OJ Autoophug.

Vi tilbyder gratis afhentning i hele midtjylland. Dette dækker blandt andet:

 • Aarhus
 • Skanderborg
 • Horsens
 • Vejle
 • Silkeborg
 • Herning
 • Viborg
 • Randers
 • Grenå
 • Ebeltoft
 • Og alle mindre byer imellem

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 2 timer. Du er altid velkommen til at kontakte os telefonisk så fremt du ønsker svar hurtigst muligt. Det er dog vigtigt at understrege, at du vil få den mest oplagte pris, hvis vi kan se nogle billeder af bilen.

Ja, det kan du sagtens. Du finder vores adresse og kontaktoplysninger på vores kontaktside.

Inden vi skrotter bilerne gør vi alt forarbejdet og overholder alle retningslinjer i forhold til en miljørigtig skrotning. Vi skiller bilerne af og sælger alle reservedele der kan genbruges til udlandet.

Skal vi ringe dig op?

Ønsker du at vi kontakter dig telefonisk? Udfyld formularen så kontakter vi dig inden for kort tid.

SKRIV TIL OS

Ønsker du at få et tilbud på din skrotbil? Udfyld formularen herunder med så mange oplysninger om bilen, som muligt. Vi kontakter dig med et tilbud på din skrotbil inden for 2 timer.