Om OJ-Autoophug

OJ-Autoophug (eller Østjyllands Autoophug) er et professionelt, certificeret autoophuggerfirma beliggende i Spentrup, lidt nord for Randers. Vi dækker hele Øst- og Midtjylland, og modtager dagligt flere biler til ophug fra hele oplandet.

Autoophug Jylland

Vores mission

Hos OJ-Auto har vi én mission: Vi vil gøre det nemt og fordelagtigt for dig at få bæredygtig skrotning af din bil hos os.

Det skal ikke være svært at komme af med en bil, der skal skrottes. Derfor har vi prioriteret et service-niveau, der ligger i top – dette for at sikre, at du får en skrotning, der er så nem som muligt.

Der er mange fordele ved at vælge OJ-Auto, når bilen skal skrottes. Måske er den største fordel for dig størrelsen på den skrotpræmie, som vi kan tilbyde for din gamle bil. Vi tilbyder nemlig yderst konkurrencedygtige skrotpræmier, så du ikke kommer til at gå herfra med lommerne tomme.

Vi genbruger din skrotbil – til glæde for miljøet og andre bilejere

Gamle biler forgår ikke så let. Det er vi bevidste om hos OJ-Auto. Derfor arbejder vi aktivt for at sikre, at vores behandling og skrotning af gamle biler sker på så miljøvenlig en måde som overhovedet muligt.

En bil, der skal skrottes, er ikke ensbetydende med, at bilen ikke er brugbar længere. Når vi får en bil ind til skrot gør vores eksperter et yderst grundigt arbejde for at sikre, at bilens velfungerende reservedele tages ud til genbrug. Det handler om at give bilen så langt et liv som muligt – selv efter bilen selv er holdt op med at køre på vejene, og ender på en skrotplads. Ved at undgå skrotning af velfungerende reservedele sikrer vi os mod overforbrug – og det gavner miljøet i sidste ende. 

Hos OJ-Auto sørger vi for, at bilens ånd lever videre på verdens vejnet. Din gamle bils reservedele får nyt liv i andre biler verden over – til glæde for mange bilejere derude. Du skal altså ikke begræde tabet af din gamle følgesvend, der trofast har sikret dig transport mellem de vigtige steder og begivenheder i dit liv. 

Se på den vej, der er uden for dine vinduer nu. Du kan vide dig sikker på, at vejen udgør en direkte forbindelse til et andet sted på kloden, hvor komponenter fra din gamle bil fortsætter med at gøre en forskel.

Dét giver mening for os. Og vi håber, at det også giver mening for dig. 

RING TIL OS

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00 – 1600

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din skrotbil. Udfyld formularen så vender vi retur inden for få timer.

Vi er certificeret

Flere og flere virksomheder vælger at arbejde aktivt med miljøstyring – typisk i form af et egentligt miljøledelsessystem som ISO 14001:2015

Baggrundene for at indføre et miljøledelsessystem kan være mange. Det kan være krav fra kunder, myndighederne, leverandører eller et ønske om at opnå et overblik over ens egen virksomhedens miljøpræstation. 

Vi har indført miljøledelsessystemet fordi vi gerne vil sikre os, at vi er blandt de mest miljøvenlige autoophug i Østjylland, så du trygt kan bestille en skrotbils afhentning hos os. 

ISO 9001:2015 certificeret

Vi er et autoriseret autoophug(find os på listen) og er derfor del af bilordningen “Miljøordning for Biler”, som har til formål at reducere antallet af efterladte biler og derved spare miljøet. Vi sørger for at de farlige væsker og lignende, som der er i en bil, bliver behandlet forsvarligt. På den måde kan du skrotte din bil med god samvittighed.

Dansk producent ansvar

Østjylland Autoophug ligger i Spentrup der ligger 10 km nord for Randers og 15 km syd for Mariager.

Østjylland Autoophugs historie startede i maj 2017, hvor virksomheden blev stiftet af en gruppe erfarne jyske autoophuggere. Med over 20 års erfaring fra branchen besluttede vi, at starte forretning op i Østjylland, og efterfølgende, har vi fået udarbejdet hjemmesiden OJ autoophug, for at kunne navigere kunderne til en god service og betaling for skrotbiler.

Vi vil gerne gøre det så let som muligt for dig at skrotte din bil på en miljørigtig måde. Derfor kan du bare udfylde en fuldmagt til afhentning hvis du ikke er hjemme og så henter vi din skrotbil på adressen. Autoophugning har aldrig været nemmere, du skal blot sende os dine oplysninger, så vil vi indhente et tilbud indenfor 24 timer, hvor i får et svar på hvor meget I kan få i skrotpræmie. Vi er godkendte og certificerede, og har fokuseret på at give vores kunder den bedste skrotpræmie siden vi startede forretningen i Randers. Vi glæder os til at høre fra dig, og ser frem til at hjælpe dig med et af markedets bedste skrotpræmier.

SKAL VI RINGE DIG OP?

Udfyld formularen herunder,så ringer vi dig op snarest

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din skrotbil. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.