Vi har åbent Man. – tor: 9:00 – 16:00
Fre. – søn: 9:00 – 16:00

Kontakt os på: 21 82 82 22 eller info@oj-autoophug.dk

Om os

Lidt om østjylland autoophug

Skrotbil i lade klar til ophug

Østjylland Autoophugs historie startede i maj 2017, hvor virksomheden blev stiftet af en gruppe erfarne jyske autoophuggere.  Med over 20 års erfaring fra branchen besluttede de sig for at starte forretning op i Østjylland.

Idag servicerer vi det meste af Jylland med det mål at gøre bilskrotning så simpelt som muligt og på den måde spare miljøet for unødig harme. 

Flere biler i dagens Danmark bliver desværre stadig afskaffet ulovligt, og vi har derfor gjort det til vores hjertesag at bevare miljøet så godt som vi kan. Østjylland Autoophug er autoriseret og godkendt til at afskaffe bilen miljørigtigt – lige efter bogen. 

Østjylland Autoophug ligger i Spentrup der ligger 10 km nord for Randers og 15 km syd for Mariager. Vi tager selvfølgelig meget gerne imod din skrotbil fra Randers omegn men vi kører også rundt i hele Midtjylland og afhenter. 

Vi vil gerne gøre det så let som muligt for dig at skrotte din bil på en miljørigtig måde. Derfor kan du bare udfylde en fuldmagt til afhentning hvis du ikke er hjemme og så henter vi din skrotbil på adressen. 

Godkendelser / Certifikater

Dansk Producent Ansvar

dansk producent ansvar logVi er et autoriseret autoophug(find os på listen) og er derfor del af bilordningen “Miljøordning for Biler”, som har til formål at reducere antallet af efterladte biler og derved spare miljøet. Vi sørger for at de farlige væsker og lignende, som der er i en bil, bliver behandlet forsvarligt. På den måde kan du skrotte din bil med god samvittighed.

Eksportgodkendelse

eksportgodkendtVi er godkendt af SKAT til at håndtere biler til eksport.

ISO 14001:2015

iso 9001-2015 certificeringFlere og flere virksomheder vælger at arbejde aktivt med miljøstyring – typisk i form af et egentligt miljøledelsessystem som ISO 14001:2015

Baggrundene for at indføre et miljøledelsessystem kan være mange. Det kan være krav fra kunder, myndighederne, leverandører eller et ønske om at opnå et overblik over ens egen virksomhedens miljøpræstation. 

Vi har indført miljøledelsessystemet fordi vi gerne vil sikre os, at vi er blandt de mest miljøvenlige autoophug i Østjylland, så du trygt kan bestille en skrotbils afhentning hos os.