Skrotpræmie bil | OJ-Auto: En autoophugger med holdning

Skrotpræmie bil - Autoophug med mange års erfaring

Er bilens levetid ved at nå til ende? Når bilen ikke længere er værd at reparere på eller står gemt væk og samler støv kan den stadig nå at bringe dig værdi. 

Sælg den til skrot. Hos OJ-Auto får du markedets skarpeste skrotpræmie på din bil. Men det er ikke alt. Du får også en ekspedering, som er hurtig og ligetil, så du kan komme hurtigt videre.

Det kan bestemt betale sig at sende din bil til skrotning hos os. Vi giver nemlig høje skrotpræmier. Du kan læse mere herunder om hvordan vi kan garantere den bedste skrotpræmie for din bil.

Skrotpræmie bil priser

Genbrug er god brug – og du får højere skrotpræmie

Din skrotpræmie på din bil afgøres i høj grad af, hvor dygtige vi som autoophuggere er til at plukke reservedele fra din skrotbil inden selve skrotningen. Det har måske ikke været en mulighed at reparere din bil som helhed, fordi det ville blive for dyrt. Men der kan meget vel være en masse reservedele i bilen, som stadig har værdi tilbage. Når vi “plukker vilen” tager vi reservedelene ud, og sikrer dem til gensalg.

Hos OJ-Auto går vi grundigt til værks, når de tilbageværende reservedele på bilen skal ud og videre til næste bil. Salget af dem skaber ekstra profit – og det vil tydeligt kunne ses på den endelige skrotpræmie på bilen. 

Hos os går intet af din bil til spilde. Det gør en stor forskel for både dig og vores miljø.

455604

RING TIL OS

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00 – 1600

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din bil. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.

Undgå alt det dyre, og få en højere skrotpræmie på bilen

Måske har du hørt om tilbudstjenesterne, hvor du kan hente flere tilbud på skrotpræmier på bilen. Men det er ikke altid, at det kan betale sig for dig. Lad os forklare.

Naturligvis vil der være tilfælde, hvor branchens interne konkurrence kan presse prisen i en fordelagtig retning. Det er bare ikke den fortælling, man som privatkunde får at høre. 

De tilbudstjenester vi har herhjemme er ikke gratis at være med i for landets forskellige autoophuggere. Vil man gerne nævnes og med på listen hos disse tjenester, skal der nemlig betales kommission for repræsentationen. De forøgede omkostninger skal dækkes af nogen – og det bliver uundgåeligt kundernes lommer, som disse penge skal hentes op af i sidste ende.

Ved at vælge os får du en fastlagt skrotpræmie på din bil uden et mellemled, der går ind og tager af vores profit og koster dig penge. Du har også bedre vilkår, fordi du kan snakke direkte med os, hvis du har spørgsmål eller vigtig info om bilen. Det vil uden tvivl være en fordel for dig at få et direkte og personligt tilbud fra OJ-Auto. 

Kløgtig international handel med din bils reservedele

Når vi plukker din bil er det ikke kun mængden af dele, vi kan sælge videre, der er afgørende for vores profit. Det handler også om vores evne til at forhandle og spotte, hvor den bedste pris for reservedelene kan sikres.

For at gøre en lang sag kort betyder det, at autoophuggere skal være dygtige forretningsfolk, så den optimale profit kan opnås med din bils genanvendelige dele. De gode forretningsfolk finder du hos os – OJ-Autoophug.

Vi kører tingene efter eget sind. Det betyder her, at vi ikke blot vælger at handle lokalt med de reservedele, som er plukket af bilen. Vores horisont er bredere, og vi bevæger os meget på det internationale marked. 

Vi handler hvor efterspørgslen giver det bedste udbytte. Ofte kan det simpelthen give bedst mening at eksportere til et andet land, hvor efterspørgslen er høj.

Vi gør så at sige en god forretning – både for os selv, men også for dig. For når vi kan skabe større profit, så kan vi også tilbyde dig bedre skrotpriser.

Udforsk vores services hos Øst Jyllands Autoophug

Hos Østjyllands Autoophug ved vi at det at skrotte sin bil ikke altid er det nemmeste. Der er en masse spørgsmål. Disse har vi forsøgt at besvare i forskellige artikler. Læs de forskellige sider igennem for, at blive klogere på vores services. 

Sådan skrotter vi din bil

Skrotning af bil

Leder du efter den rigtige autoophugger til skrotning af din bil? OJ-Auto er stedet, hvor du får alt, der hører sig til en skrotning. Klik ind og læs mere.

Autoophugger Østjylland

Autoophugger

Leder du efter en professionel autoophugger? Hos OJ-Auto får du gode priser og gratis afhentning i hele Øst- og Midtjylland. Læs mere her.

skrotpræmie

Skrotpræmie

Er du på jagt efter den bedste skrotpræmie? Få et gratis og uforpligtende tilbud hos OJ-Auto. Læs med her.

Vores skrotpræmie på din bil er personlig og fair

Når du bestiller tilbud på skrotpræmie på din bil gennem en digital portal, som tilbudstjenesterne udgør, skal du vide, at du blot betragtes som et datasæt at handle ud fra. Der er ingen menneskelig kontakt. 

Nogen vil mene, at det er smart, men vi ser det som en devaluerende faktor.

De fleste af vores tilbud, der bliver afgivet, foregår over telefonen. Det er sådan vi foretrækker kundekontakt fremfor i skriftlig form. Vi tror på, at den bedste kundeoplevelse kan opstå gennem medmenneskelig dialog, hvor man udviser respekt og forståelse. 

Når vi taler sammen om din skrotbil og din situation, og møder hinanden i øjenhøjde, er du i langt højere grad sikret mod skambud. Det er nemlig sværere at give et skambud, når vi har dig i røret – og skambud er bestemt heller ikke noget, vi går ind for. 

Når vi forholder os til dig, og sikrer en god relation med dig, kan vi komme med et fair bud. Sådan behandler vi vores kunder: Fair, og med respekt.

Kontakt os for det helt rigtige tilbud på din skrotbil

Er du blevet overbevist? Så grib telefonen, og giv os et ring med det samme på tlf.: 21 82 82 22. Du kan også lægge ud med at sende os en besked via vores kontaktformular, som du finder her på siden. Vi kontakter dig hurtigst muligt. 

OJ Autoophug i Midtjylland sikrer dig en miljøgodkendt autoophugning

Hvorfor skal du vælge OJ Autoophug?

“Fra min første kontakt til firmaet har jeg haft en god føling. De har været hurtige til at svare og givet en god service under hele forløbet. Alle de spørgsmål jeg har haft er besvaret med tålmodighed. 5 stjerner herfra med mine varmeste anbefalinger.”

5/5

Helga G. Quist
Via Trustpilot

“Jeg fik et fint tilbud fra OJ-Autoophug inden for de 24 timer som de lovede. Tilbuddet var ca 1000kr højere end hvad jeg blev tilbudt andre steder.

Aftalen gik som det skulle, bilen blev afhentet fredag og her mandag morgen har jeg modtaget betaling fra autoophuggeren samt en skrotningsattest. Så alt i alt, en hel fin oplevelse.

Han svarer på sms hvis man har spørgsmål til forløbet

5/5

Rikke B.
Via Trustpilot

“Super fin service.
Da jeg havde ringet rundt til diverse ophuggere, var jeg begyndt at blive skeptisk, hva angår skrotpræmien som ophuggeren vælger at betale en, og efter de havde opfanget det, sendte de deres andel af skrotpræmien med straksoverførelse, så jeg havde den allerede inden jeg forlod deres matrikel.

5/5

Andreas S.
Via Trustpilot

Få svar på ofte stillede spørgsmål herunder

Biler er uden tvivl en vigtig følgesvend for de fleste af os. Men desværre kommer der et tidspunkt, hvor vi er nødt til at skille os af med dem. Der er flere forskellige grunde til, hvorfor man skiller sig af med sin gamle bil, men oftest skyldes det faktorer som:

 • At bilen er blevet totalskadet.
 • At det ikke længere er værd at reparere bilen.
 • At bilen ikke længere er i brug og bare falder hen.

Den eneste rigtige måde at skaffe sig af med sin gamle, udtjente bil på er at aflevere bilen til et godkendt autoophug. 

En bil rummer mange forskellige dele, som ved forkert håndtering kan gøre stor skade på miljøet. Ved at skrotte din bil hos en godkendt autoophugger, kan du tage afsked med din bil med god samvittighed.

Autoophuggeren sørger for at bilen kan være til gavn for samfundet ved at genbruge/genanvende materialerne i bilen. Det betyder blandt andet at metalskrot, jern og jernskrot bliver håndteret på en god og forsvarlig måde.

Det er noget, du helt selv bestemmer. Vi tager gerne hele flytningen for dig, hvis det er dét, du vil have. Total flytteservice inkluderer nedpakning, pakning i bilen, transport, aflæsning og indbæring i præcist de rum, du vil have tingene stillet i.

Hvis du gerne vil spare nogle penge er du også velkommen til at hjælpe med nogle af tingene undervejs. Der er mange af vores kunder, som fx allerede har pakket hele deres hjem ned til når vi kommer.

Hos OJ Autoophug kan vi tage imod alle biler uanset type. De eneste krav vi har er, at bilen har 4 hjul, og at den kan trille – men selv mindre kan gøre det – vores dygtige chauffører finder altid en vej. Vi tager også imod varevogne og øvrige slags biler og vi henter dem i hele midtjylland.

For at kunne tage imod din skrotbil kræver det, at du er den den sidste registrerede ejer.

Skrotpræmien afhænger af flere forskellige faktorer. En typisk skrotbil vil give dig 2.200 kr – dette beløb er hvad Miljøstyrelsen har indgået en aftale om i deres “Miljøordning for biler”.

Det forekommer, at der er justeringer fra regeringens side, hvor man i begrænsede perioder betaler en højere skrotpræmie for visse brugte biler. Sidste gang der var en forhøjet skrotpræmie, var da staten udbetalte 5.000 kr for ældre dieselbiler – men denne ordning er nu ophørt.

I modsætning til mange andre autoophuggere har vi ingen meromkostninger ifm. afhentning og afmelding af din bil. Den pris vi aftaler, det er hvad du får i hånden.

Derfor: Sælg ikke før du har snakket med OJ Autoophug.

Vi tilbyder gratis afhentning i hele midtjylland. Dette dækker blandt andet:

 • Aarhus
 • Skanderborg
 • Horsens
 • Vejle
 • Silkeborg
 • Herning
 • Viborg
 • Randers
 • Grenå
 • Ebeltoft
 • Og alle mindre byer imellem

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 2 timer. Du er altid velkommen til at kontakte os telefonisk så fremt du ønsker svar hurtigst muligt. Det er dog vigtigt at understrege, at du vil få den mest oplagte pris, hvis vi kan se nogle billeder af bilen.

Ja, det kan du sagtens. Du finder vores adresse og kontaktoplysninger på vores kontaktside.

Inden vi skrotter bilerne gør vi alt forarbejdet og overholder alle retningslinjer i forhold til en miljørigtig skrotning. Vi skiller bilerne af og sælger alle reservedele der kan genbruges til udlandet.

Skal vi ringe dig op?

Ønsker du at vi kontakter dig telefonisk? Udfyld formularen så kontakter vi dig inden for kort tid.

SKRIV TIL OS

Ønsker du at få et tilbud på din skrotbil? Udfyld formularen herunder med så mange oplysninger om bilen, som muligt. Vi kontakter dig med et tilbud på din skrotbil inden for 2 timer.