Få et uforpligtende tilbud på din skrotbil

Udfyld formularen herunder og få et skriftligt tilbud indenfor 24 timer. Oplever du fejl i formularen er du velkommen til at ringe til os.

Oplysninger om bilen
Bilens placering
Bestil afhentning
Du kan uploade op til 4 filer.

Skrotpræmie pris | Få den bedste pris på skrot

Har bilen aftjent sin værnepligt? Er den ikke værd at reparere på, eller står den bare og går til uden at blive brugt? Så er det tid til at få skrottet bilen.

Hos OJ-Auto får du de bedste skrotpræmie-priser på markedet. Men ikke nok med det – du får også let ekspedering, og er hurtigt videre med alt det øvrige. 

Jo, det skal kunne betale sig at skrotte din bil hos os. Læs med herunder, hvor vi uddyber hvordan vi kan give dig den bedste skrotpræmie-pris på markedet.

Vi udnytter alt på bilen – og du får en højere skrotpræmie-pris

En af de vigtigste faktorer, der afgør hvor god en skrotpræmie-pris du kan få hos en autoophugger, er hvor dygtige de er til at “plukke” bilen før selve skrotningen. Selvom det måske ikke kan betale sig at reparere bilen som helhed, så kan der meget vel være brugbare reservedele, der sidder i bilen. Når man tager dem ud for at genbruge bilen – ja, det er dét, der menes med at “plukke” bilen.

Hos OJ-Auto udnytter vi samtlige af de tilbageværende reservedele på bilen, der stadig er velfungerende. Disse reservedele sælger vi, og skaber noget ekstra profit. For dig betyder vores gode udnyttelse af bilens reservedele, at du kan få en højere skrotpræmie-pris for bilen.

Vi har kompetencerne og erfaringen på plads. Her går intet på din skrotbil til spilde. Det gør en mærkbar forskel – både for miljøet og for din pengepung.  

Undgå dyre mellemled, og få bedre skrotpræmie–priser

Vælger du OJ Autoophug er der ingen dyre mellemled mellem dig og din autoophugger. Konkret betyder det, at vi ikke taber penge på kommission til fx tilbudstjenester. Dét er noget, der er afspejlet i vores skrotpræmie-priser, som vi kan tilbyde. Vi har gjort vores research, og vi kender markedet – og vi véd, at vores skrotpræmie-priser er konkurrencedygtige.

Men hvad med tilbudstjenesterne? Får du ikke bedre skrotpræmie-priser hos dem?

Svaret er nej – ikke altid. Selvfølgelig er der tilfælde, hvor konkurrencen autoophuggerne imellem kan presse prisen opad, når skrotpræmie-prisen skal bestemmes. Men det er bare ikke hele historien, der hører med til tilbudstjenesterne.

Man skal nemlig også være opmærksom på, at tilbudstjenesterne ikke er gratis for landets autoophuggere. For at blive repræsenteret blandt de tilbud, du får gennem tilbudstjenesterne, skal autoophuggerne nemlig betale en kommission til tilbudstjenesterne. Og større omkostninger hos autoophuggerne skal dækkes et sted – og det bliver uundgåeligt fra din pengepung i sidste ende.

Får du fastsat en skrotpræmie-pris uden fordyrende mellemled, som fx gennem en tilbudstjeneste, er vilkårene sikret for en højere skrotpræmie-pris. Og netop derfor kan det være en fordel at få et tilbud direkte fra OJ-Auto.

Vi handler smart med din bils reservedele

Det er ikke bare mængden af reservedele på din bil, der er afgørende for hvor meget autoophuggeren kan tjene på dem. Det afhænger i høj grad også af autoophuggerens evne til at sikre sig gode priser på disse reservedele.

Kort sagt skal autoophuggeren være en god forretningsmand for at profitere optimalt på din gamle skrotbils reservedele. Og gode forretningsmænd – ja, dem finder du hos OJ-Auto.

Hvor mange autoophuggere handler lokalt med de reservedele, der er plukket fra din skrotbil, så ser vi udad på de større markeder. Vi handler internationalt med din bils reservedele. Hvis efterspørgslen på en given komponent er større i Holland end i Danmark, så kan det ofte give god forretningsmæssig mening at eksportere. 

På dette punkt gør vi en god forretning. Og at vi gør en god forretning betyder også, at du kan gøre en god forretning hos os.

Vores skrotpræmie-priser er personlige – og dermed fair

Hvis du bestiller en skrotpræmie-pris på din bil gennem en digital tilbudstjeneste, så er der indbygget en devaluerende faktor i processen: mangel på menneskelig kontakt.

De fleste af de tilbud, vi giver på skrotbiler, sker gennem telefonen. Og det er netop ved den telefoniske kontakt, frem for på skrift, at der opstår medmenneskelig dialog, respekt og forståelse. I alle situationer er det en fordel for dig som kunde. At vi taler sammen om din skrotbil, dens stand og din situation betyder, at du alt andet lige vil få tilbud, der er mere fair. Det er nemlig sværere at skambyde, når man står direkte med modtageren i røret. 

Hos OJ-Auto vil du opleve, at vi ikke skambyder. Vi forholder os til dig og din bil, og vi giver et reelt, fair bud på den. Sådan får du den bedste skrotpræmie-pris – og sådan får vi de mest tilfredse kunder. Se bare vores anmeldelser på Trustpilot.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din skrotbil

Vil du have et uforpligtende tilbud på din skrotbil? Så tøv ikke længere – grib telefonen, og giv os et kald med det samme på 21 82 82 22. Alternativt er du også velkommen til at udfylde formularen her på siden – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.