Autoophugger | Her får du gode priser på ophug

Skrotpræmie: OJ-Autoophugger giver bedre priser end tilbudstjenesterne

Leder du efter en professionel autoophugger? Så er du kommet til det rette sted.

OJ-Auto er en miljøcertificeret autoophugger, der prioriterer gode skrotpriser til vores kunder, et højt serviceniveau, fuld genanvendelse af bilens reservedele og meget mere. 

Læs med herunder, og se hvad vi kan tilbyde dig.

Hos OJ-Autoophugger har vi gjort det til en dyd at tilbyde gode skrotpriser til vores kunder. Ja, faktisk vil vi gerne give endnu bedre skrotpriser end dem, du kan få gennem de mange digitale tilbudstjenester. Herunder vil vi fortælle dig lidt mere om hvordan vi bærer os ad med det.

Tilbudstjenesterne fungerer groft sagt på den måde, at du kan bestille op til 3 skrotpriser på din gamle bil. Derefter vil uafhængige autoophuggere byde ind med hver deres bud på en skrotpræmie på din bil. Til sidst modtager du de 3 skrotpriser, og så kan du selv vælge det bedste tilbud.

Nemt, ikke? Men der er et catch.

Hvad tilbudstjenesterne nemlig ikke fortæller dig er, at de tager en pris. Det er en pris, som du ikke betaler direkte – men i sidste ende er det alligevel dig, der kommer til at punge ud. Årsagen er, at den autoophugger, der “vinder” udbuddet om din skrotbil, skal betale en kommission til tilbudstjenesten. Og når denne autoophugger får større omkostninger, så går det negativt ud over det beløb, de ellers kunne have betalt dig for din skrotbil.

Hos OJ-Auto giver vi gerne tilbud uden om tilbudstjenesterne for autoophuggere. Og vores erfaring er, at det i sidste ende gør det muligt for os at give dig bedre skrotpriser for din bil. 

autoophugger østjylland
455604

RING TIL OS

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00 – 1600

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din bil. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.

Vi garanterer miljørigtig skrotning af din bil

Du går garanteret op i miljøet – dét gør vi også. Vi er en miljøcertificeret autoophugger, og vi lever op til alle de lovgivningsmæssige krav, der er til skrotning af biler.

Men som autoophugger vi gør selvfølgelig endnu mere for at sikre miljøet, når der skrottes, end hvad der blot er pålagt os af regler. Desto bedre vi er til at genbruge din gamle skrotbil, jo bedre en forretning kan vi nemlig også lave.

En stor del af vores forretning består nemlig i at videresælge gamle reservedele fra din udtjente bil. Selvom bilen skal skrottes, så er der altid komponenter og reservedele, der fint kan leve videre i andre biler lidt endnu. Dét gavner miljøet, da genbrug værner mod overforbrug. Og så giver det selvfølgelig også dig god samvittighed og ro i maven, når du tænker på, at din gamle, trofaste ven lever videre på verdens veje – selv længe efter, at resten af din bil er gået i graven.

Udforsk vores services hos Øst Jyllands Autoophug

Hos Østjyllands Autoophug ved vi at det at skrotte sin bil ikke altid er det nemmeste. Der er en masse spørgsmål. Disse har vi forsøgt at besvare i forskellige artikler. Læs de forskellige sider igennem for, at blive klogere på vores services. 

Sådan skrotter vi din bil

Skrotning af bil

Leder du efter den rigtige autoophugger til skrotning af din bil? OJ-Auto er stedet, hvor du får alt, der hører sig til en skrotning. Klik ind og læs mere.

Autoophugger Østjylland

Autoophugger

Leder du efter en professionel autoophugger? Hos OJ-Auto får du gode priser og gratis afhentning i hele Øst- og Midtjylland. Læs mere her.

skrotpræmie

Skrotpræmie

Er du på jagt efter den bedste skrotpræmie? Få et gratis og uforpligtende tilbud hos OJ-Auto. Læs med her.

OJ-Autoophugger: Vi henter gratis i hele Midtjylland

Når du skal have din bil til skrot hos en autoophugger, så vil vi gerne være i betragtning hos dig. Både fordi vi er overbeviste om, at du finder den bedste skrotpris hos os – men også fordi vi kan levere en rigtig god service til dig.

Vi varetager alt det praktiske arbejde, når vi skal stå for at skrotte din bil. Bl.a. inkluderer det gratis afhentning af din bil i Øst- og Midtjylland. Alt, du skal gøre, er blot at fortælle os hvor bilen står, og kvittere for afhentning, når vi tager den med. Nemmere bliver det ikke.

Når vi har taget bilen med ordner vi også alt det efterfølgende praktiske arbejde. Vi afmelder bilen i motorregisteret, og vi indleverer nummerpladerne. 

Der er, kort sagt, ikke andet du skal foretage dig. Jo, en ting – du skal holde øje med din bankkonto i dagene efter vi har hentet din bil. Vi indsætter nemlig skrotpræmien på din NemKonto få hverdage efter afhentning.

Som autoophugger vægter vi den personlige kontakt

Hos OJ-Auto værner vi om den autentiske kontakt til vores kunder. Vi mener, at kontakten danner grundlaget for den bedste forretning for os, og for den største tilfredshed for dig som vores kunde.

Det er faktisk endnu en grund til, at vi gerne vil høre direkte fra dig, rettere end igennem en digital tilbudstjeneste. Det gør nemlig, at vi nemt får skabt en reel kunde-relation med dig. Så mærker vi hinanden. I sidste ende kommer det dig til gode, da det er nemmere for os at give dig en fair pris på din skrotbil via telefonisk kontakt.

Få et uforpligtende tilbud med en god skrotpræmie

Er du klar til at få din gamle bil skrottet hos en professionel autoophugger? Så tøv ikke – ring os op med det samme på tlf.: 21 82 82 22, eller udfyld formularen her på siden. Så vender vi tilbage til dig med en god skrotpræmie.

Vi ser frem til at høre fra dig!

OJ Autoophug i Midtjylland sikrer dig en miljøgodkendt autoophugning

Hvorfor skal du vælge OJ Autoophug?

“Fra min første kontakt til firmaet har jeg haft en god føling. De har været hurtige til at svare og givet en god service under hele forløbet. Alle de spørgsmål jeg har haft er besvaret med tålmodighed. 5 stjerner herfra med mine varmeste anbefalinger.”

5/5

Helga G. Quist
Via Trustpilot

“Jeg fik et fint tilbud fra OJ-Autoophug inden for de 24 timer som de lovede. Tilbuddet var ca 1000kr højere end hvad jeg blev tilbudt andre steder.

Aftalen gik som det skulle, bilen blev afhentet fredag og her mandag morgen har jeg modtaget betaling fra autoophuggeren samt en skrotningsattest. Så alt i alt, en hel fin oplevelse.

Han svarer på sms hvis man har spørgsmål til forløbet

5/5

Rikke B.
Via Trustpilot

“Super fin service.
Da jeg havde ringet rundt til diverse ophuggere, var jeg begyndt at blive skeptisk, hva angår skrotpræmien som ophuggeren vælger at betale en, og efter de havde opfanget det, sendte de deres andel af skrotpræmien med straksoverførelse, så jeg havde den allerede inden jeg forlod deres matrikel.

5/5

Andreas S.
Via Trustpilot

Få svar på ofte stillede spørgsmål herunder

Biler er uden tvivl en vigtig følgesvend for de fleste af os. Men desværre kommer der et tidspunkt, hvor vi er nødt til at skille os af med dem. Der er flere forskellige grunde til, hvorfor man skiller sig af med sin gamle bil, men oftest skyldes det faktorer som:

 • At bilen er blevet totalskadet.
 • At det ikke længere er værd at reparere bilen.
 • At bilen ikke længere er i brug og bare falder hen.

Den eneste rigtige måde at skaffe sig af med sin gamle, udtjente bil på er at aflevere bilen til et godkendt autoophug. 

En bil rummer mange forskellige dele, som ved forkert håndtering kan gøre stor skade på miljøet. Ved at skrotte din bil hos en godkendt autoophugger, kan du tage afsked med din bil med god samvittighed.

Autoophuggeren sørger for at bilen kan være til gavn for samfundet ved at genbruge/genanvende materialerne i bilen. Det betyder blandt andet at metalskrot, jern og jernskrot bliver håndteret på en god og forsvarlig måde.

Det er noget, du helt selv bestemmer. Vi tager gerne hele flytningen for dig, hvis det er dét, du vil have. Total flytteservice inkluderer nedpakning, pakning i bilen, transport, aflæsning og indbæring i præcist de rum, du vil have tingene stillet i.

Hvis du gerne vil spare nogle penge er du også velkommen til at hjælpe med nogle af tingene undervejs. Der er mange af vores kunder, som fx allerede har pakket hele deres hjem ned til når vi kommer.

Hos OJ Autoophug kan vi tage imod alle biler uanset type. De eneste krav vi har er, at bilen har 4 hjul, og at den kan trille – men selv mindre kan gøre det – vores dygtige chauffører finder altid en vej. Vi tager også imod varevogne og øvrige slags biler og vi henter dem i hele midtjylland.

For at kunne tage imod din skrotbil kræver det, at du er den den sidste registrerede ejer.

Skrotpræmien afhænger af flere forskellige faktorer. En typisk skrotbil vil give dig 2.200 kr – dette beløb er hvad Miljøstyrelsen har indgået en aftale om i deres “Miljøordning for biler”.

Det forekommer, at der er justeringer fra regeringens side, hvor man i begrænsede perioder betaler en højere skrotpræmie for visse brugte biler. Sidste gang der var en forhøjet skrotpræmie, var da staten udbetalte 5.000 kr for ældre dieselbiler – men denne ordning er nu ophørt.

I modsætning til mange andre autoophuggere har vi ingen meromkostninger ifm. afhentning og afmelding af din bil. Den pris vi aftaler, det er hvad du får i hånden.

Derfor: Sælg ikke før du har snakket med OJ Autoophug.

Vi tilbyder gratis afhentning i hele midtjylland. Dette dækker blandt andet:

 • Aarhus
 • Skanderborg
 • Horsens
 • Vejle
 • Silkeborg
 • Herning
 • Viborg
 • Randers
 • Grenå
 • Ebeltoft
 • Og alle mindre byer imellem

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 2 timer. Du er altid velkommen til at kontakte os telefonisk så fremt du ønsker svar hurtigst muligt. Det er dog vigtigt at understrege, at du vil få den mest oplagte pris, hvis vi kan se nogle billeder af bilen.

Ja, det kan du sagtens. Du finder vores adresse og kontaktoplysninger på vores kontaktside.

Inden vi skrotter bilerne gør vi alt forarbejdet og overholder alle retningslinjer i forhold til en miljørigtig skrotning. Vi skiller bilerne af og sælger alle reservedele der kan genbruges til udlandet.

Skal vi ringe dig op?

Ønsker du at vi kontakter dig telefonisk? Udfyld formularen så kontakter vi dig inden for kort tid.

SKRIV TIL OS

Ønsker du at få et tilbud på din skrotbil? Udfyld formularen herunder med så mange oplysninger om bilen, som muligt. Vi kontakter dig med et tilbud på din skrotbil inden for 2 timer.