Skrotbil | Få den bedste skrotpræmie for din gamle bil her

Her får du den bedste pris på din skrotbil

Er din bil blevet mæt af dage, og skal den skrottes?

Hos OJ-Auto modtager vi alle skrotbiler, og giver altid en høj skrotpræmie, der er bedre end dem, du får hos tilbudstjenesterne. Vi har gjort det nemt for dig at skrotte bilen hos os – vi sørger nemlig for det hele. Alt, du skal gøre, er blot at tage telefonen og give os et kald på tlf.: 21 82 82 22. Alternativt kan du også udfylde formularen her på siden.

Læs mere, og lad os fortælle dig om hvorfor vi skal tage os af din skrotbil.

Vi har prioriteret en god forretning, og optimeret vores processer, så vi altid kan tilbyde dig en pris for din skrotbil, der er højere end gennemsnittet. Typisk kan vi tilbyde et sted mellem kr. 2.200,- og kr. 10.000,-. Herunder kan du læse om hvordan vi bærer os ad med at tilbyde så gode priser.

autoophugger østjylland

Hvordan kan vi tilbyde skarpe priser på din skrotbil?

Vi har prioriteret en god forretning, og optimeret vores processer, så vi altid kan tilbyde dig en pris for din skrotbil, der er højere end gennemsnittet. Typisk kan vi tilbyde et sted mellem kr. 2.200,- og kr. 10.000,-. Herunder kan du læse om hvordan vi bærer os ad med at tilbyde så gode priser.

1) Vi sikrer komplet genbrug af alle skrotbilens velfungerende reservedele.
Blandt de mest kritiske aspekter af vores forretning er hvor mange reservedele, vi kan genbruge fra din skrotbil. Det betyder noget hvor meget vi kan plukke ud af den – jo flere velfungerende reservedele, desto flere penge kan vi tjene på skrotbilen.

Vi er gode til at plukke bilerne for reservedele, der har lidt liv endnu. Vi ser derfor en god forretning i enhver skrotbil – og dét gør, at vi kan tilbyde dig højere skrotpriser.

2) Vi sælger til højestbydende på det internationale marked.
Hvor mange skrothandlere udelukkende tilbyder lokal afhentning af reservedele, så handler vi smartere. Vi ser nemlig ud mod de internationale markeder, og er villig til at eksportere til steder, hvor vi kan tjene mere. Når vi gør gode handler, så tjener vi mere – og igen betyder det også, at vi kan betale dig en større skrotpris for din skrotbil.

3) Vi giver tilbud på din skrotbil uden om fordyrende tilbudstjenester.
Det er blevet populært at hente op til 3 skrotpriser fra forskellige tilbudstjenester på nettet. Det virker smart, men problemet er, at det i virkeligheden kan have en negativ indflydelse på den endelige pris, du får for din skrotbil. Årsagen er, at autoophuggerne betaler tilbudstjenesterne for at figurere i de tilbud, de sender ud. Dét er en omkostning, der i sidste ende pålægges dig som kunde.

Hos OJ-Auto svinger vi let og elegant uden om tilbudstjenesterne, når vi giver tilbud. Så er der kun dig, der kan tjene penge på os – og så kan vi give dig en bedre skrotpris for din skrotbil.

455604

RING TIL OS

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00 – 1600

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din bil. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.

Så nemt er det at skrotte via OJ-Auto

Vi vil have, at det skal være så nemt som muligt at få skrottet din bil os OJ-Auto. Vi har gjort processen super simpel for dig.

Alt, du skal gøre, er blot at ringe os op på tlf.: 21 82 82 22.

Accepterer du vores uforpligtende tilbud ordner vi resten helt selv:

 • Gratis afhentning af skrotbil
 • Gratis indlevering af nummerplader
 • Gratis afmelding til motorregistret
 • Genbrug af bilens reservedele + skrotning
 • Overførsel til din NemKonto inden for 3 hverdage

Så bliver det ikke lettere at være kunde hos os. Og vores kunder elsker os for det.

Vi forstår os på dig og din skrotbil

Vi ved, at det kan være forbundet med mange følelser at skrotte sin bil. Den har været din trofaste følgesvend, måske i mange år, og den har troligt transporteret dig til og fra alle de vigtige brændpunkter i dit liv. Den har brokket sig, når den er blevet presset, og måske er den flere gange blevet kørt til den ikke kunne mere. Men den har altid gjort hvad den kunne for dig.

Okay, okay. Måske er denne beskrivelse lige lidt for levende til din smag. Bilen er trods alt “bare” en maskine, som du har haft fornøjelsen af at bruge. Men for mange menneskers vedkommende er bilen egentlig også noget mere. Den er noget personligt. Og den følelse respekterer vi hos OJ-Auto.

Hos os får du sikkerhed for, at din bils gamle reservedele, der stadig kan lidt endnu, finder nyt liv på verdens vejnet. Og det kan være rart at vide. At skrotbilen ikke udelukkende er lagt i graven, men at noge af dens gamle komponenter fortsætter med at gøre en forskel derude.

Jo, vi udnytter din gamle skrotbil til fulde. Det er både til gavn for miljøet, og for de mange øvrige bilejere derude, som får glæde af dit gamle “lyns” komponenter.

Udforsk vores services hos Øst Jyllands Autoophug

Hos Østjyllands Autoophug ved vi at det at skrotte sin bil ikke altid er det nemmeste. Der er en masse spørgsmål. Disse har vi forsøgt at besvare i forskellige artikler. Læs de forskellige sider igennem for, at blive klogere på vores services. 

Sådan skrotter vi din bil

Skrotning af bil

Leder du efter den rigtige autoophugger til skrotning af din bil? OJ-Auto er stedet, hvor du får alt, der hører sig til en skrotning. Klik ind og læs mere.

Autoophugger Østjylland

Autoophugger

Leder du efter en professionel autoophugger? Hos OJ-Auto får du gode priser og gratis afhentning i hele Øst- og Midtjylland. Læs mere her.

skrotpræmie

Skrotpræmie

Er du på jagt efter den bedste skrotpræmie? Få et gratis og uforpligtende tilbud hos OJ-Auto. Læs med her.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Skal vi også give dig et godt tilbud på din skrotbil? Tøv ikke med at tage fat på os med det samme. Ring på tlf.: 21 82 82 22, eller udfyld formularen her på siden. Så får du et uforpligtende, gratis tilbud på din skrotbil, der ikke er til at takke nej til – det lover vi.

OJ Autoophug i Midtjylland sikrer dig en miljøgodkendt autoophugning

Hvorfor skal du vælge OJ Autoophug?

“Fra min første kontakt til firmaet har jeg haft en god føling. De har været hurtige til at svare og givet en god service under hele forløbet. Alle de spørgsmål jeg har haft er besvaret med tålmodighed. 5 stjerner herfra med mine varmeste anbefalinger.”

5/5

Helga G. Quist
Via Trustpilot

“Jeg fik et fint tilbud fra OJ-Autoophug inden for de 24 timer som de lovede. Tilbuddet var ca 1000kr højere end hvad jeg blev tilbudt andre steder.

Aftalen gik som det skulle, bilen blev afhentet fredag og her mandag morgen har jeg modtaget betaling fra autoophuggeren samt en skrotningsattest. Så alt i alt, en hel fin oplevelse.

Han svarer på sms hvis man har spørgsmål til forløbet

5/5

Rikke B.
Via Trustpilot

“Super fin service.
Da jeg havde ringet rundt til diverse ophuggere, var jeg begyndt at blive skeptisk, hva angår skrotpræmien som ophuggeren vælger at betale en, og efter de havde opfanget det, sendte de deres andel af skrotpræmien med straksoverførelse, så jeg havde den allerede inden jeg forlod deres matrikel.

5/5

Andreas S.
Via Trustpilot

Få svar på ofte stillede spørgsmål herunder

Biler er uden tvivl en vigtig følgesvend for de fleste af os. Men desværre kommer der et tidspunkt, hvor vi er nødt til at skille os af med dem. Der er flere forskellige grunde til, hvorfor man skiller sig af med sin gamle bil, men oftest skyldes det faktorer som:

 • At bilen er blevet totalskadet.
 • At det ikke længere er værd at reparere bilen.
 • At bilen ikke længere er i brug og bare falder hen.

Den eneste rigtige måde at skaffe sig af med sin gamle, udtjente bil på er at aflevere bilen til et godkendt autoophug. 

En bil rummer mange forskellige dele, som ved forkert håndtering kan gøre stor skade på miljøet. Ved at skrotte din bil hos en godkendt autoophugger, kan du tage afsked med din bil med god samvittighed.

Autoophuggeren sørger for at bilen kan være til gavn for samfundet ved at genbruge/genanvende materialerne i bilen. Det betyder blandt andet at metalskrot, jern og jernskrot bliver håndteret på en god og forsvarlig måde.

Det er noget, du helt selv bestemmer. Vi tager gerne hele flytningen for dig, hvis det er dét, du vil have. Total flytteservice inkluderer nedpakning, pakning i bilen, transport, aflæsning og indbæring i præcist de rum, du vil have tingene stillet i.

Hvis du gerne vil spare nogle penge er du også velkommen til at hjælpe med nogle af tingene undervejs. Der er mange af vores kunder, som fx allerede har pakket hele deres hjem ned til når vi kommer.

Hos OJ Autoophug kan vi tage imod alle biler uanset type. De eneste krav vi har er, at bilen har 4 hjul, og at den kan trille – men selv mindre kan gøre det – vores dygtige chauffører finder altid en vej. Vi tager også imod varevogne og øvrige slags biler og vi henter dem i hele midtjylland.

For at kunne tage imod din skrotbil kræver det, at du er den den sidste registrerede ejer.

Skrotpræmien afhænger af flere forskellige faktorer. En typisk skrotbil vil give dig 2.200 kr – dette beløb er hvad Miljøstyrelsen har indgået en aftale om i deres “Miljøordning for biler”.

Det forekommer, at der er justeringer fra regeringens side, hvor man i begrænsede perioder betaler en højere skrotpræmie for visse brugte biler. Sidste gang der var en forhøjet skrotpræmie, var da staten udbetalte 5.000 kr for ældre dieselbiler – men denne ordning er nu ophørt.

I modsætning til mange andre autoophuggere har vi ingen meromkostninger ifm. afhentning og afmelding af din bil. Den pris vi aftaler, det er hvad du får i hånden.

Derfor: Sælg ikke før du har snakket med OJ Autoophug.

Vi tilbyder gratis afhentning i hele midtjylland. Dette dækker blandt andet:

 • Aarhus
 • Skanderborg
 • Horsens
 • Vejle
 • Silkeborg
 • Herning
 • Viborg
 • Randers
 • Grenå
 • Ebeltoft
 • Og alle mindre byer imellem

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 2 timer. Du er altid velkommen til at kontakte os telefonisk så fremt du ønsker svar hurtigst muligt. Det er dog vigtigt at understrege, at du vil få den mest oplagte pris, hvis vi kan se nogle billeder af bilen.

Ja, det kan du sagtens. Du finder vores adresse og kontaktoplysninger på vores kontaktside.

Inden vi skrotter bilerne gør vi alt forarbejdet og overholder alle retningslinjer i forhold til en miljørigtig skrotning. Vi skiller bilerne af og sælger alle reservedele der kan genbruges til udlandet.

Skal vi ringe dig op?

Ønsker du at vi kontakter dig telefonisk? Udfyld formularen så kontakter vi dig inden for kort tid.

SKRIV TIL OS

Ønsker du at få et tilbud på din skrotbil? Udfyld formularen herunder med så mange oplysninger om bilen, som muligt. Vi kontakter dig med et tilbud på din skrotbil inden for 2 timer.