Skrotpræmie Jylland | OJ-Auto giver dig den bedste pris

Her får du ikke blot den bedste skrotpræmie i Jylland – du gør også noget godt for miljøet

Går du og leder efter, hvor du kan få den højeste skrotpræmie i Jylland? Så er du kommet det rette sted hen.

Vi ved, at bilen for de fleste er en vigtig følgesvend gennem livet. Desværre kommer der for alle biler tidspunkter, hvor man er nødt til at skille sig af med dem. 

Hos OJ-Auto får du den meste fordelagtige skrotpræmie i Jylland. Vi tilbyder god og grundig service, så du kan undgå de meromkostninger, som mange andre autoophuggere har i forbindelse med afhentning og afmelding af din skrotbil. 

Vi tager os for det første af afhentningen af din bil, som er gratis for dig i hele Midtjylland. Ud over det håndterer vi papirarbejdet, så du slipper for besværet. Vi brænder for at levere god og personlig kundeservice.

Herunder kan du læse mere om os.

Skrotpræmie Jylland

OJ-Auto er en certificeret autoophugger. Men hvad betyder det at være et certificeret autoophug? Jo, det betyder såmænd blot, at vi er godkendt af Miljøstyrelsen og har de rette certifikater, der skal til for, at vi må håndtere skrotning.

Hos OJ-Auto skrotter vi altid din gamle bil på en miljørigtig måde. Det er en af måderne, hvorpå vi sørger for, at du kan få den højest mulige skrotpræmie i Jylland for din bil.

Vi går højt op i at genbruge så mange af bilens gamle komponenter og reservedele. Når det lykkes os at give bilens gamle dele nyt liv, så gør vi en god forretning. Og vi er samtidigt meget bevidste om, at jo mere af din gamle skrotbil vi kan genbruge, desto mere gavner vi også miljøet.

Miljørigtig skrotning giver nemlig i sidste ende både dig og miljøet et større udbytte. 

455604

RING TIL OS

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00 – 1600

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din bil. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.

Vi undgår mellemled, så du kan få en højere skrotpræmie i Jylland

Vi arbejder helt selvstændigt i vores markedsføring. Når vi undgår at skulle betale kommission til tilbudstjenester, er det fordi vi gerne vil kunne tilbyde den mest optimale skrotpræmie i Jylland.

De forskellige tilbudstjenester som autoophuggere kan betale sig til at være med i, er ofte en dyr fornøjelse. Når autoophuggere har større udgifter på grund af betaling af kommissionen, taber de nødvendigvis samlet set penge. I sidste ende er det altid kundernes lommer disse ekstra udgifter skal dækkes af.

Udforsk vores services hos Øst Jyllands Autoophug

Hos Østjyllands Autoophug ved vi at det at skrotte sin bil ikke altid er det nemmeste. Der er en masse spørgsmål. Disse har vi forsøgt at besvare i forskellige artikler. Læs de forskellige sider igennem for, at blive klogere på vores services. 

Sådan skrotter vi din bil

Skrotning af bil

Leder du efter den rigtige autoophugger til skrotning af din bil? OJ-Auto er stedet, hvor du får alt, der hører sig til en skrotning. Klik ind og læs mere.

Autoophugger Østjylland

Autoophugger

Leder du efter en professionel autoophugger? Hos OJ-Auto får du gode priser og gratis afhentning i hele Øst- og Midtjylland. Læs mere her.

skrotpræmie

Skrotpræmie

Er du på jagt efter den bedste skrotpræmie? Få et gratis og uforpligtende tilbud hos OJ-Auto. Læs med her.

Kontakt os og få et gratis tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os, når du søger efter et uforpligtende tilbud. Skal du have den bedste skrotpræmie i Jylland? Så skynd dig at ringe os op på
21 82 82 22

Ellers udfyld blot vores kontaktformular, som du finder her på siden. Vi kontakter dig så hurtigt som muligt. OJ Autoophug i Midtjylland sikrer dig en miljøgodkendt autoophugning

Hvorfor skal du vælge OJ Autoophug?

“Fra min første kontakt til firmaet har jeg haft en god føling. De har været hurtige til at svare og givet en god service under hele forløbet. Alle de spørgsmål jeg har haft er besvaret med tålmodighed. 5 stjerner herfra med mine varmeste anbefalinger.”

5/5

Helga G. Quist
Via Trustpilot

“Jeg fik et fint tilbud fra OJ-Autoophug inden for de 24 timer som de lovede. Tilbuddet var ca 1000kr højere end hvad jeg blev tilbudt andre steder.

Aftalen gik som det skulle, bilen blev afhentet fredag og her mandag morgen har jeg modtaget betaling fra autoophuggeren samt en skrotningsattest. Så alt i alt, en hel fin oplevelse.

Han svarer på sms hvis man har spørgsmål til forløbet

5/5

Rikke B.
Via Trustpilot

“Super fin service.
Da jeg havde ringet rundt til diverse ophuggere, var jeg begyndt at blive skeptisk, hva angår skrotpræmien som ophuggeren vælger at betale en, og efter de havde opfanget det, sendte de deres andel af skrotpræmien med straksoverførelse, så jeg havde den allerede inden jeg forlod deres matrikel.

5/5

Andreas S.
Via Trustpilot

Få svar på ofte stillede spørgsmål herunder

Biler er uden tvivl en vigtig følgesvend for de fleste af os. Men desværre kommer der et tidspunkt, hvor vi er nødt til at skille os af med dem. Der er flere forskellige grunde til, hvorfor man skiller sig af med sin gamle bil, men oftest skyldes det faktorer som:

 • At bilen er blevet totalskadet.
 • At det ikke længere er værd at reparere bilen.
 • At bilen ikke længere er i brug og bare falder hen.

Den eneste rigtige måde at skaffe sig af med sin gamle, udtjente bil på er at aflevere bilen til et godkendt autoophug. 

En bil rummer mange forskellige dele, som ved forkert håndtering kan gøre stor skade på miljøet. Ved at skrotte din bil hos en godkendt autoophugger, kan du tage afsked med din bil med god samvittighed.

Autoophuggeren sørger for at bilen kan være til gavn for samfundet ved at genbruge/genanvende materialerne i bilen. Det betyder blandt andet at metalskrot, jern og jernskrot bliver håndteret på en god og forsvarlig måde.

Det er noget, du helt selv bestemmer. Vi tager gerne hele flytningen for dig, hvis det er dét, du vil have. Total flytteservice inkluderer nedpakning, pakning i bilen, transport, aflæsning og indbæring i præcist de rum, du vil have tingene stillet i.

Hvis du gerne vil spare nogle penge er du også velkommen til at hjælpe med nogle af tingene undervejs. Der er mange af vores kunder, som fx allerede har pakket hele deres hjem ned til når vi kommer.

Hos OJ Autoophug kan vi tage imod alle biler uanset type. De eneste krav vi har er, at bilen har 4 hjul, og at den kan trille – men selv mindre kan gøre det – vores dygtige chauffører finder altid en vej. Vi tager også imod varevogne og øvrige slags biler og vi henter dem i hele midtjylland.

For at kunne tage imod din skrotbil kræver det, at du er den den sidste registrerede ejer.

Skrotpræmien afhænger af flere forskellige faktorer. En typisk skrotbil vil give dig 2.200 kr – dette beløb er hvad Miljøstyrelsen har indgået en aftale om i deres “Miljøordning for biler”.

Det forekommer, at der er justeringer fra regeringens side, hvor man i begrænsede perioder betaler en højere skrotpræmie for visse brugte biler. Sidste gang der var en forhøjet skrotpræmie, var da staten udbetalte 5.000 kr for ældre dieselbiler – men denne ordning er nu ophørt.

I modsætning til mange andre autoophuggere har vi ingen meromkostninger ifm. afhentning og afmelding af din bil. Den pris vi aftaler, det er hvad du får i hånden.

Derfor: Sælg ikke før du har snakket med OJ Autoophug.

Vi tilbyder gratis afhentning i hele midtjylland. Dette dækker blandt andet:

 • Aarhus
 • Skanderborg
 • Horsens
 • Vejle
 • Silkeborg
 • Herning
 • Viborg
 • Randers
 • Grenå
 • Ebeltoft
 • Og alle mindre byer imellem

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 2 timer. Du er altid velkommen til at kontakte os telefonisk så fremt du ønsker svar hurtigst muligt. Det er dog vigtigt at understrege, at du vil få den mest oplagte pris, hvis vi kan se nogle billeder af bilen.

Ja, det kan du sagtens. Du finder vores adresse og kontaktoplysninger på vores kontaktside.

Inden vi skrotter bilerne gør vi alt forarbejdet og overholder alle retningslinjer i forhold til en miljørigtig skrotning. Vi skiller bilerne af og sælger alle reservedele der kan genbruges til udlandet.

Skal vi ringe dig op?

Ønsker du at vi kontakter dig telefonisk? Udfyld formularen så kontakter vi dig inden for kort tid.

SKRIV TIL OS

Ønsker du at få et tilbud på din skrotbil? Udfyld formularen herunder med så mange oplysninger om bilen, som muligt. Vi kontakter dig med et tilbud på din skrotbil inden for 2 timer.