Skrotning af bil | OJ-Autoophug har en god skrotpræmie til dig

OJ-Auto: Her får du skrotning af bil til den højeste præmie

Vil du også have det mest mulige ud af bilen, som snart er moden til skrot? Velkommen til det rette sted. 

Hos OJ-Auto finder du en miljøcertificeret og godkendt autoophugger, som kan give dig det højeste udbytte for skrotning af bilen. Vi er stolte af vores høje serviceniveau, og kan garantere dig, at du ikke finder det bedre. 

Vi tilstræber en høj service, så skrotning af din bil bliver overskuelig og nem for dig at forholde dig til. Helst ser vi, at du skal gøre så lidt som muligt mens vi tager os af det praktiske, når din bil skal af sted på sin sidste rejse. 

Læs mere nedenfor om hvordan vi sikrer dig markedets bedste skrotpræmie

Autoophugger

OJ-Auto: Her får du skrotning af bil til den højeste præmie

OJ-Auto garanterer dig den bedste skrotpræmie, som du kan få ud af din bil. Når du har haft din bil indtil den ikke kan repareres længere, er nedslidt eller totalskadet, mener vi, at du fortjener at få det bedste ud af det sidste.

Nedenfor kan du se nogle af grundene til, at skrotning af bil hos os giver dig den bedste skrotpræmie.

Vi plukker som en anden hønsefarm

Alle biler er noget værd. Også din udtjente gamle slæde, som ikke kan starte længere.  Hvordan det? 

Reservedele. 

Mange dele i din skrotbil kan sagtens lidt endnu i en anden bil. Den endelige præmie du får for skrotning af bil afhænger af vores kompetencer og erfaring under sikring af forskellige reservedele, som kan genbruges. 

Når vi tager os af bilen ligger der en procedure  forud for den egentlige skrotning, som kaldes at “plukke” bilen. 

Det er en krævende affære, hvor vi både trækker på vores erfaring og tekniske snilde. Vi redder alle komponenter, som vi kan.

455604

RING TIL OS

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00 – 1600

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din bil. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.

OJ-Auto tager ingen ekstra udgifter for skrotning af bil

OJ-Auto skrotter ikke bare biler. Vi har også skrottet de typiske ekstraudgifter, som følger med skrotning. Vi vil være dem, der altid gør det, der er mest fordelagtigt for dig.

Hos os hører afmeldingen af biler gratis med i vores service. Vi tilbyder også gratis at hente de mange skrotbiler, der findes rundt omkring. Det gælder for alle i hele Midt- og Østjylland.

Vi sparer også på de ekstra udgifter, der opstår i forbindelse med tilbudsgivning hos tilbudstjenesterne. Hos os anbefaler vi nemlig altid, at du henter tilbud direkte. Og det er der en ganske særlig årsag til.

De, som er med i tilbudstjenesterne, betaler kommission for at blive nævnt og have en slags reklameplads. Det går vi behændigt udenom. De større udgifter, man som autoophugger får af at bruge sådanne tjenester, betyder, at kunderne i sidste ende kommer til at betale mere. Det er vi ikke interesserede i.

Plukkede reservedele til hele verden

Hos OJ-Auto er vi ikke bare dygtige og effektive ophuggere. Vi sætter stor pris på en god og veldrejet handel, og gør dette ud fra, at vi handler på dine vegne. 

Når vi sælger reservedelene fra plukningen af din bil på det internationale marked, så er det altid med kunden – altså dig – i tankerne. Vores forretningsmæssige evner giver os større profit – og så kan vi give dig en bedre skrotpræmie.

Udforsk vores services hos Øst Jyllands Autoophug

Hos Østjyllands Autoophug ved vi at det at skrotte sin bil ikke altid er det nemmeste. Der er en masse spørgsmål. Disse har vi forsøgt at besvare i forskellige artikler. Læs de forskellige sider igennem for, at blive klogere på vores services. 

Sådan skrotter vi din bil

Skrotning af bil

Leder du efter den rigtige autoophugger til skrotning af din bil? OJ-Auto er stedet, hvor du får alt, der hører sig til en skrotning. Klik ind og læs mere.

Autoophugger Østjylland

Autoophugger

Leder du efter en professionel autoophugger? Hos OJ-Auto får du gode priser og gratis afhentning i hele Øst- og Midtjylland. Læs mere her.

skrotpræmie

Skrotpræmie

Er du på jagt efter den bedste skrotpræmie? Få et gratis og uforpligtende tilbud hos OJ-Auto. Læs med her.

OJ-Auto giver altid en miljørigtig skrotning af bil

OJ-Auto er godkendt af Miljøstyrelsen, hvilket betyder, at vi er miljøcertificerede. Det er ikke nok for os at drive autoophug på minimale krav. 

Vi ved, hvor meget miljøet betyder for stort set alle i dag, og vi er stolte af at kunne bidrage med en skånsom arbejdsgang, der gavner miljøet.

Længere oppe har du set, at vi plukker din bil grundigt før skrotning, så vi kan give dig en højere skrotpræmie end vores konkurrenter. 

Det er faktisk et led i at være miljørigtig, eftersom genbrug af reservedele er mere miljøvenligt end en simpel bortskaffelse.

Skrotning af bil gjort nemt 

Din bil skal til skrot, men du har mange andre ting i livet, som føles mere presserende. Selvfølgelig. Hos OJ-Auto ved vi, at du sætter pris på, at skrotning af bilen bliver overskueligt, hurtigt og nemt. 

Der er 4 trin i vores kunderejse:

 1. Kontakt os
 2. Fortæl om din skrotbil, og hvor den er
 3. Kvittér, når vi henter bilen – helt gratis, selvfølgelig
 4. Modtag din skrotpræmie efter få dage på din NemKonto


Det var dét. Vi tager os af resten.

Tag kontakt til os i dag, og få mest muligt i skrotpræmie

Er du klar på tasterne? Du kan blive den næste, som får mest muligt ud af skrotning af bil. Ring os op på tlf.: 21 82 82 22 – så finder vi frem til den rette løsning. 

Du kan også få dit tilbud på den bedste skrotpræmie ved at udfylde vores kontaktformular. Den finder du her på siden. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

OJ Autoophug i Midtjylland sikrer dig en miljøgodkendt autoophugning

Hvorfor skal du vælge OJ Autoophug?

“Fra min første kontakt til firmaet har jeg haft en god føling. De har været hurtige til at svare og givet en god service under hele forløbet. Alle de spørgsmål jeg har haft er besvaret med tålmodighed. 5 stjerner herfra med mine varmeste anbefalinger.”

5/5

Helga G. Quist
Via Trustpilot

“Jeg fik et fint tilbud fra OJ-Autoophug inden for de 24 timer som de lovede. Tilbuddet var ca 1000kr højere end hvad jeg blev tilbudt andre steder.

Aftalen gik som det skulle, bilen blev afhentet fredag og her mandag morgen har jeg modtaget betaling fra autoophuggeren samt en skrotningsattest. Så alt i alt, en hel fin oplevelse.

Han svarer på sms hvis man har spørgsmål til forløbet

5/5

Rikke B.
Via Trustpilot

“Super fin service.
Da jeg havde ringet rundt til diverse ophuggere, var jeg begyndt at blive skeptisk, hva angår skrotpræmien som ophuggeren vælger at betale en, og efter de havde opfanget det, sendte de deres andel af skrotpræmien med straksoverførelse, så jeg havde den allerede inden jeg forlod deres matrikel.

5/5

Andreas S.
Via Trustpilot

Få svar på ofte stillede spørgsmål herunder

Biler er uden tvivl en vigtig følgesvend for de fleste af os. Men desværre kommer der et tidspunkt, hvor vi er nødt til at skille os af med dem. Der er flere forskellige grunde til, hvorfor man skiller sig af med sin gamle bil, men oftest skyldes det faktorer som:

 • At bilen er blevet totalskadet.
 • At det ikke længere er værd at reparere bilen.
 • At bilen ikke længere er i brug og bare falder hen.

Den eneste rigtige måde at skaffe sig af med sin gamle, udtjente bil på er at aflevere bilen til et godkendt autoophug. 

En bil rummer mange forskellige dele, som ved forkert håndtering kan gøre stor skade på miljøet. Ved at skrotte din bil hos en godkendt autoophugger, kan du tage afsked med din bil med god samvittighed.

Autoophuggeren sørger for at bilen kan være til gavn for samfundet ved at genbruge/genanvende materialerne i bilen. Det betyder blandt andet at metalskrot, jern og jernskrot bliver håndteret på en god og forsvarlig måde.

Det er noget, du helt selv bestemmer. Vi tager gerne hele flytningen for dig, hvis det er dét, du vil have. Total flytteservice inkluderer nedpakning, pakning i bilen, transport, aflæsning og indbæring i præcist de rum, du vil have tingene stillet i.

Hvis du gerne vil spare nogle penge er du også velkommen til at hjælpe med nogle af tingene undervejs. Der er mange af vores kunder, som fx allerede har pakket hele deres hjem ned til når vi kommer.

Hos OJ Autoophug kan vi tage imod alle biler uanset type. De eneste krav vi har er, at bilen har 4 hjul, og at den kan trille – men selv mindre kan gøre det – vores dygtige chauffører finder altid en vej. Vi tager også imod varevogne og øvrige slags biler og vi henter dem i hele midtjylland.

For at kunne tage imod din skrotbil kræver det, at du er den den sidste registrerede ejer.

Skrotpræmien afhænger af flere forskellige faktorer. En typisk skrotbil vil give dig 2.200 kr – dette beløb er hvad Miljøstyrelsen har indgået en aftale om i deres “Miljøordning for biler”.

Det forekommer, at der er justeringer fra regeringens side, hvor man i begrænsede perioder betaler en højere skrotpræmie for visse brugte biler. Sidste gang der var en forhøjet skrotpræmie, var da staten udbetalte 5.000 kr for ældre dieselbiler – men denne ordning er nu ophørt.

I modsætning til mange andre autoophuggere har vi ingen meromkostninger ifm. afhentning og afmelding af din bil. Den pris vi aftaler, det er hvad du får i hånden.

Derfor: Sælg ikke før du har snakket med OJ Autoophug.

Vi tilbyder gratis afhentning i hele midtjylland. Dette dækker blandt andet:

 • Aarhus
 • Skanderborg
 • Horsens
 • Vejle
 • Silkeborg
 • Herning
 • Viborg
 • Randers
 • Grenå
 • Ebeltoft
 • Og alle mindre byer imellem

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 2 timer. Du er altid velkommen til at kontakte os telefonisk så fremt du ønsker svar hurtigst muligt. Det er dog vigtigt at understrege, at du vil få den mest oplagte pris, hvis vi kan se nogle billeder af bilen.

Ja, det kan du sagtens. Du finder vores adresse og kontaktoplysninger på vores kontaktside.

Inden vi skrotter bilerne gør vi alt forarbejdet og overholder alle retningslinjer i forhold til en miljørigtig skrotning. Vi skiller bilerne af og sælger alle reservedele der kan genbruges til udlandet.

Skal vi ringe dig op?

Ønsker du at vi kontakter dig telefonisk? Udfyld formularen så kontakter vi dig inden for kort tid.

SKRIV TIL OS

Ønsker du at få et tilbud på din skrotbil? Udfyld formularen herunder med så mange oplysninger om bilen, som muligt. Vi kontakter dig med et tilbud på din skrotbil inden for 2 timer.