Bilskrot Randers | Få den højeste pris for bilskrot hos Østjyllands Autoophug

Her får du den bedste præmie på bilskrot i Randers

Leder du efter det sted, hvor du kan finde de bedste priser for bilskrot ved Randers? OJ Auto giver markedet bedste skrotpræmie. 

OJ-Autoophugger er en miljøcertificeret autoophugger, hvilket betyder, at vi er godkendt af Miljøstyrelsen. Vi har markedets skarpeste priser på bilskrot. Det er af stor betydning for os, at du får en positiv oplevelse. Vi sætter en ære i grundigt og effektivt arbejde, så du kan få det optimale ud af at skrotte din bil.

Læs mere nedenfor.

Bilskrot OJ Autoophug

Hos OJ-Auto garanterer vi dig den bedst mulige skrotpræmie. Vi går helhjertet ind for, at du skal få mest muligt ud af vores service.

Hvordan gør vi det, spørger du måske? Svaret er egentlig ret simpelt. Vi holder grundigt øje med tendenser i branchen, og handler efter hvad vi kan se flest fordele i. Det betyder ind imellem, at vi gør tingene anderledes.

For eksempel gør vi aktivt noget ud af at fortælle vores kunder, at de ikke skal vælge tilbudstjenesterne til, blot fordi de lokker med højere præmiepriser på bilskrot i Randers. Det passer nemlig langt fra altid. For når en autoophugger skal figurere i et tilbud på en tilbudstjeneste, så koster det penge for autoophuggeren.

Og det er en ekstra omkostning, der nødvendiggør en lavere skrotpræmie.

Hvis du henter et tilbud fra os uden om tilbudstjenesterne skal vi ikke betale kommission til dem. Og denne besparelse fra vores side gør, at du hos os kan få højere skrotpræmier for dit bilskrot i Randers.

Vi kan dermed arbejde uden om dyre mellemled, hvis eksistens kun er mulig gennem indtjening fra både autoophuggere og privatkunder. 

Hos OJ-Auto ved du hvem vi er, og du ved præcis hvad du får. Vi vægter gennemsigtighed og tryghed højt. Vi kommer alle længst med ærlighed.

Vi er kompetente, og har stor erfaring med at håndtere bilskrot i Randers. Stærke kunderelationer og god service skal man bestemt ikke underkende. 

455604

RING TIL OS

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00 – 1600

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din bil. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.

Miljørigtig bilskrot nær Randers, som giver dig den bedste skrotpræmie

OJ-Autoophug tilbyder bilskrotning, som lever op til alle lovmæssige krav, der er til miljørigtig skrotning. Miljøet fylder rigtig meget for alle i dagens Danmark, og det mener vi også, at det bør gøre. Vi er godkendt af Miljøstyrelsen og er stolte af det. 

En klar fordel ved at vælge os, er at vi modarbejder overforbrug med vores tilgang. Når skrotbilen er i vores varetægt, giver vi den et gennemsyn for dele, som kan genanvendes. Det kaldes at plukke bilen. 

Vi går ind for genbrug. Alle de dele, som stadig er i god stand, sælges af vores dygtige forretningsfolk, der altid har fingeren på pulsen på det internationale marked. 

OJ-Auto holder godt øje med, hvor efterspørgslen på forskellige dele er højst, så vi kan sikre den bedste salgspris.

Når vi sælger reservedelene til en god pris afspejles det direkte i din skrotpræmie. 

Du høster dermed frugten af vores dedikerede arbejde, og skåner miljøet på samme tid, når du vælger os.

Bilskrot i Randers? OJ-Autoophugger afhenter bilen gratis

Når du er kunde hos os, kan du roligt læne dig tilbage og vide dig helt fri for bekymringer.

Hos OJ-Auto tilbyder vi nemlig en helhedsservice, hvor vi er med dig på hele turen. 

Faktisk skal du ikke engang tænke på, hvordan du får din skrotbil hen til os. Som en vigtig del af vores service tilbyder vi nemlig afhentning. Det er naturligvis helt omkostningsfrit for dig. Vi tilbyder gratis afhentning i hele Midtjylland.

Så snart du har bestilt en afhentning, skal du ikke andet end at oplyse os, hvor bilen står og kvittere, når vi kommer og henter den. Dernæst er det bare at vente på, at pengene for dit bilskrot kommer ind på din NemKonto. Det tager typisk kun få hverdage. 

Udforsk vores services hos Øst Jyllands Autoophug

Hos Østjyllands Autoophug ved vi at det at skrotte sin bil ikke altid er det nemmeste. Der er en masse spørgsmål. Disse har vi forsøgt at besvare i forskellige artikler. Læs de forskellige sider igennem for, at blive klogere på vores services. 

Sådan skrotter vi din bil

Skrotning af bil

Leder du efter den rigtige autoophugger til skrotning af din bil? OJ-Auto er stedet, hvor du får alt, der hører sig til en skrotning. Klik ind og læs mere.

Autoophugger Østjylland

Autoophugger

Leder du efter en professionel autoophugger? Hos OJ-Auto får du gode priser og gratis afhentning i hele Øst- og Midtjylland. Læs mere her.

skrotpræmie

Skrotpræmie

Er du på jagt efter den bedste skrotpræmie? Få et gratis og uforpligtende tilbud hos OJ-Auto. Læs med her.

Vi vægter den personlige kontakt

Hos OJ-Auto vil vi meget gerne tale i telefon med dig. Vi tror på, at du får den allerbedste samlede oplevelse for dig, når vi indgår i dialog med hinanden. Kontakter du os med vores kontaktformular, som du finder her på siden, kan du vente et snarligt opkald fra os. 

Det er grundholdningen hos OJ-Auto, at den bedste forretning bygger på tilfredse kunder. Tilfredse kunder får man gennem menneskelig kontakt. 

For os er du ikke bare endnu en i rækken. Du og din bil har en historie, og vi hører den gerne. Ofte ligger du som ejer af bilen inde med værdifuld viden om køretøjet. 

Kontakt os og få et godt tilbud på en fordelagtig skrotpræmie for dit bilskrot

Skal du have et pristilbud for dit bilskrot nær Randers? Kontakt os allerede i dag på tlf.: 21 82 82 22 – så får vi os en god snak om din skrotbil. Vi giver dig selvfølgelig også et godt tilbud, som vi lover bliver svært at afslå.

Du kan også vælge at udfylde vores kontaktformular, som du kan finde her på siden. Vi bestræber os på at vende hurtigst muligt tilbage til dig pr. telefon. 

OJ Autoophug i Midtjylland sikrer dig en miljøgodkendt autoophugning

Hvorfor skal du vælge OJ Autoophug?

“Fra min første kontakt til firmaet har jeg haft en god føling. De har været hurtige til at svare og givet en god service under hele forløbet. Alle de spørgsmål jeg har haft er besvaret med tålmodighed. 5 stjerner herfra med mine varmeste anbefalinger.”

5/5

Helga G. Quist
Via Trustpilot

“Jeg fik et fint tilbud fra OJ-Autoophug inden for de 24 timer som de lovede. Tilbuddet var ca 1000kr højere end hvad jeg blev tilbudt andre steder.

Aftalen gik som det skulle, bilen blev afhentet fredag og her mandag morgen har jeg modtaget betaling fra autoophuggeren samt en skrotningsattest. Så alt i alt, en hel fin oplevelse.

Han svarer på sms hvis man har spørgsmål til forløbet

5/5

Rikke B.
Via Trustpilot

“Super fin service.
Da jeg havde ringet rundt til diverse ophuggere, var jeg begyndt at blive skeptisk, hva angår skrotpræmien som ophuggeren vælger at betale en, og efter de havde opfanget det, sendte de deres andel af skrotpræmien med straksoverførelse, så jeg havde den allerede inden jeg forlod deres matrikel.

5/5

Andreas S.
Via Trustpilot

Få svar på ofte stillede spørgsmål herunder

Biler er uden tvivl en vigtig følgesvend for de fleste af os. Men desværre kommer der et tidspunkt, hvor vi er nødt til at skille os af med dem. Der er flere forskellige grunde til, hvorfor man skiller sig af med sin gamle bil, men oftest skyldes det faktorer som:

 • At bilen er blevet totalskadet.
 • At det ikke længere er værd at reparere bilen.
 • At bilen ikke længere er i brug og bare falder hen.

Den eneste rigtige måde at skaffe sig af med sin gamle, udtjente bil på er at aflevere bilen til et godkendt autoophug. 

En bil rummer mange forskellige dele, som ved forkert håndtering kan gøre stor skade på miljøet. Ved at skrotte din bil hos en godkendt autoophugger, kan du tage afsked med din bil med god samvittighed.

Autoophuggeren sørger for at bilen kan være til gavn for samfundet ved at genbruge/genanvende materialerne i bilen. Det betyder blandt andet at metalskrot, jern og jernskrot bliver håndteret på en god og forsvarlig måde.

Det er noget, du helt selv bestemmer. Vi tager gerne hele flytningen for dig, hvis det er dét, du vil have. Total flytteservice inkluderer nedpakning, pakning i bilen, transport, aflæsning og indbæring i præcist de rum, du vil have tingene stillet i.

Hvis du gerne vil spare nogle penge er du også velkommen til at hjælpe med nogle af tingene undervejs. Der er mange af vores kunder, som fx allerede har pakket hele deres hjem ned til når vi kommer.

Hos OJ Autoophug kan vi tage imod alle biler uanset type. De eneste krav vi har er, at bilen har 4 hjul, og at den kan trille – men selv mindre kan gøre det – vores dygtige chauffører finder altid en vej. Vi tager også imod varevogne og øvrige slags biler og vi henter dem i hele midtjylland.

For at kunne tage imod din skrotbil kræver det, at du er den den sidste registrerede ejer.

Skrotpræmien afhænger af flere forskellige faktorer. En typisk skrotbil vil give dig 2.200 kr – dette beløb er hvad Miljøstyrelsen har indgået en aftale om i deres “Miljøordning for biler”.

Det forekommer, at der er justeringer fra regeringens side, hvor man i begrænsede perioder betaler en højere skrotpræmie for visse brugte biler. Sidste gang der var en forhøjet skrotpræmie, var da staten udbetalte 5.000 kr for ældre dieselbiler – men denne ordning er nu ophørt.

I modsætning til mange andre autoophuggere har vi ingen meromkostninger ifm. afhentning og afmelding af din bil. Den pris vi aftaler, det er hvad du får i hånden.

Derfor: Sælg ikke før du har snakket med OJ Autoophug.

Vi tilbyder gratis afhentning i hele midtjylland. Dette dækker blandt andet:

 • Aarhus
 • Skanderborg
 • Horsens
 • Vejle
 • Silkeborg
 • Herning
 • Viborg
 • Randers
 • Grenå
 • Ebeltoft
 • Og alle mindre byer imellem

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 2 timer. Du er altid velkommen til at kontakte os telefonisk så fremt du ønsker svar hurtigst muligt. Det er dog vigtigt at understrege, at du vil få den mest oplagte pris, hvis vi kan se nogle billeder af bilen.

Ja, det kan du sagtens. Du finder vores adresse og kontaktoplysninger på vores kontaktside.

Inden vi skrotter bilerne gør vi alt forarbejdet og overholder alle retningslinjer i forhold til en miljørigtig skrotning. Vi skiller bilerne af og sælger alle reservedele der kan genbruges til udlandet.

Skal vi ringe dig op?

Ønsker du at vi kontakter dig telefonisk? Udfyld formularen så kontakter vi dig inden for kort tid.

SKRIV TIL OS

Ønsker du at få et tilbud på din skrotbil? Udfyld formularen herunder med så mange oplysninger om bilen, som muligt. Vi kontakter dig med et tilbud på din skrotbil inden for 2 timer.