Skrot-præmie | Den bedste skrot-præmie fås hos OJ-Auto

Skrot-præmie: Hvor meget din er din skrotbil værd?

Er din bil moden til skrot? Den er stadig penge værd! Og det er uanset om der er tale om en øse, der ikke længere er dét værd at reparere, en totalskadet slæde eller nedslidt gammel vogn. Du kan få skrot-præmie.

Hos OJ-Auto finder du en godkendt autoophugger, som går op i at give dig den bedste skrot-præmie som muligt. Vi overholder selvfølgelig de gældende miljøkrav.

Hos os kan du føle dig tryg. Faktisk skal du ikke engang bekymre dig om, hvordan du får din bil ud til os – vi tilbyder nemlig gratis afhentning af din skrotbil i Midtjylland. Vi sørger også for alt angående bilens papirer. Du kan trygt lade os klare alt besværet. 

Vi prioriterer, at du skal have mest muligt ud af vores services – og den bedst mulige skrot-præmie.

Se mere om vores service her på siden.

autoophugger østjylland

Vi plukker din skrotbil, så din skrot-præmie stiger

Når man “plukker” en bil, handler det i bund og grund om at sikre de reservedele, som stadig fungerer. De er nemlig stadig penge værd og kan sælges videre. Det kan øge din skrot-præmie en hel del. Det betyder både fordele dig og din pengepung, men også for miljøet.

Hos OJ Autoophug har vi stor erfaring, samt de nødvendige kompetencer der kræves for, at vi kan få det mest optimale udbytte af, at “plukke” før vi skrotter. 

Om bilen er totalskadet, rustet op eller blot er gået død i motoren, så vil der være noget at hente. Der er naturligvis forskel på, hvor meget hver bil kan indbringe. Det afhænger blandt andet af hvilke komponenter, der står til at rede.

Ingen dyre mellemled hos OJ-Auto

Hos os har vi sparet mellemled til tilbudstjenester væk. Og det kommer i sidste ende til gavn for dig, når du jagter den bedst mulige skrot-præmie. 

Det er et bevidst valg fra vores side. Vi kan tilbyde den fordelagtige skrot-præmie, vi kan, fordi vi undgår at skulle betale kommission til tilbudstjenesterne. Ved at spare et mellemled væk er der mere til dig. 

Det kan lyde fristende og simpelt blot at bestille en skrotning online og så er det ude af verden. Ind imellem kan man få en bedre pris ved at udnytte det konkurrenceelement, der ligger i branchen. Flere om buddet kan betyde en bedre skrot-præmie – men det er et sats. 

Tilbudstjenesterne lever af den kommission, som autoophuggere i hele landet betaler for at blive repræsenteret. Det er ren business, som i sidste ende koster flere penge for kunderne. Autoophuggerne der er med i tilbudstjenesterne har netop en højere udgift, end vi hos OJ-Auto har. 

Som kunde hos os får du et personligt tilbud og en fastsat skrot-præmie. Det er nemmere at danne sig et overblik, når mellemleddet ikke er der. 

455604

RING TIL OS

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00 – 1600

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din bil. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.

International handel med skrotbilens reservedele øger din skrot-præmie

Hos OJ-Auto handler vi smart og effektivt, så du kan få den bedste skrot-præmie. Ikke nok med, at vi er dygtige til at “plukke” – vi er også dedikerede forretningsfolk. 

Når den bedste pris på din skrotbils reservedele skal i hus, er det en kæmpe fordel for dig, at vi holder skarpt øje med efterspørgslen på det internationale marked. Den bedste pris i vores salg giver dig den største skrot-præmie. 

Mange autoophuggere nøjes med at sælge reservedelene lokalt. Men vi tænker større. I jagten på det mest optimale salg, sætter vi alt ind. Og vi gør det for dig med stor entusiasme og glæde. 

Et personligt og fair tilbud på din skrot-præmie

Når du bestiller tilbud på skrot-præmie på din bil hos en tilbudstjeneste, skal du vide, at de alle har en indbygget faktor, der faktisk devaluerer dig i processen. Der er ingen menneskelig kontakt at hente.

Hos OJ-Auto møder vi dig med den helt modsatte indstilling. Vi giver langt de fleste tilbud på skrot-præmie over telefonen. Det er faktisk sådan vi foretrækker at være i kontakt med dig. 

Ved samtale, i stedet for digital kontakt, findes muligheden for respektfuld medmenneskelighed og forståelse i vores dialog med hinanden. Vi taler sammen om din skrotbil, hvilken stand den er i og din situation. 

Det er en betragtelig fordel for dig som kunde. Det vil nemlig sikre dig et fair tilbud. Du har også mulighed for at stille spørgsmål, hvis der er noget, du er i tvivl om, når vi har telefonisk kontakt.  

Ved at forholde os til dig og din bil, kommer vi med et reelt bud.

Udforsk vores services hos Øst Jyllands Autoophug

Hos Østjyllands Autoophug ved vi at det at skrotte sin bil ikke altid er det nemmeste. Der er en masse spørgsmål. Disse har vi forsøgt at besvare i forskellige artikler. Læs de forskellige sider igennem for, at blive klogere på vores services. 

Sådan skrotter vi din bil

Skrotning af bil

Leder du efter den rigtige autoophugger til skrotning af din bil? OJ-Auto er stedet, hvor du får alt, der hører sig til en skrotning. Klik ind og læs mere.

Autoophugger Østjylland

Autoophugger

Leder du efter en professionel autoophugger? Hos OJ-Auto får du gode priser og gratis afhentning i hele Øst- og Midtjylland. Læs mere her.

skrotpræmie

Skrotpræmie

Er du på jagt efter den bedste skrotpræmie? Få et gratis og uforpligtende tilbud hos OJ-Auto. Læs med her.

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede nu, hvis du ønsker at modtage et uforpligtende tilbud på din skrotbil. Tøv ikke med at give os et kald på 21 82 82 22. Så finder vi sammen den rette løsning.

Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, som du finder her på siden. Så tager vi gerne kontakten til dig, så hurtigt vi overhovedet kan.

OJ Autoophug i Midtjylland sikrer dig en miljøgodkendt autoophugning

Hvorfor skal du vælge OJ Autoophug?

“Fra min første kontakt til firmaet har jeg haft en god føling. De har været hurtige til at svare og givet en god service under hele forløbet. Alle de spørgsmål jeg har haft er besvaret med tålmodighed. 5 stjerner herfra med mine varmeste anbefalinger.”

5/5

Helga G. Quist
Via Trustpilot

“Jeg fik et fint tilbud fra OJ-Autoophug inden for de 24 timer som de lovede. Tilbuddet var ca 1000kr højere end hvad jeg blev tilbudt andre steder.

Aftalen gik som det skulle, bilen blev afhentet fredag og her mandag morgen har jeg modtaget betaling fra autoophuggeren samt en skrotningsattest. Så alt i alt, en hel fin oplevelse.

Han svarer på sms hvis man har spørgsmål til forløbet

5/5

Rikke B.
Via Trustpilot

“Super fin service.
Da jeg havde ringet rundt til diverse ophuggere, var jeg begyndt at blive skeptisk, hva angår skrotpræmien som ophuggeren vælger at betale en, og efter de havde opfanget det, sendte de deres andel af skrotpræmien med straksoverførelse, så jeg havde den allerede inden jeg forlod deres matrikel.

5/5

Andreas S.
Via Trustpilot

Få svar på ofte stillede spørgsmål herunder

Biler er uden tvivl en vigtig følgesvend for de fleste af os. Men desværre kommer der et tidspunkt, hvor vi er nødt til at skille os af med dem. Der er flere forskellige grunde til, hvorfor man skiller sig af med sin gamle bil, men oftest skyldes det faktorer som:

 • At bilen er blevet totalskadet.
 • At det ikke længere er værd at reparere bilen.
 • At bilen ikke længere er i brug og bare falder hen.

Den eneste rigtige måde at skaffe sig af med sin gamle, udtjente bil på er at aflevere bilen til et godkendt autoophug. 

En bil rummer mange forskellige dele, som ved forkert håndtering kan gøre stor skade på miljøet. Ved at skrotte din bil hos en godkendt autoophugger, kan du tage afsked med din bil med god samvittighed.

Autoophuggeren sørger for at bilen kan være til gavn for samfundet ved at genbruge/genanvende materialerne i bilen. Det betyder blandt andet at metalskrot, jern og jernskrot bliver håndteret på en god og forsvarlig måde.

Det er noget, du helt selv bestemmer. Vi tager gerne hele flytningen for dig, hvis det er dét, du vil have. Total flytteservice inkluderer nedpakning, pakning i bilen, transport, aflæsning og indbæring i præcist de rum, du vil have tingene stillet i.

Hvis du gerne vil spare nogle penge er du også velkommen til at hjælpe med nogle af tingene undervejs. Der er mange af vores kunder, som fx allerede har pakket hele deres hjem ned til når vi kommer.

Hos OJ Autoophug kan vi tage imod alle biler uanset type. De eneste krav vi har er, at bilen har 4 hjul, og at den kan trille – men selv mindre kan gøre det – vores dygtige chauffører finder altid en vej. Vi tager også imod varevogne og øvrige slags biler og vi henter dem i hele midtjylland.

For at kunne tage imod din skrotbil kræver det, at du er den den sidste registrerede ejer.

Skrotpræmien afhænger af flere forskellige faktorer. En typisk skrotbil vil give dig 2.200 kr – dette beløb er hvad Miljøstyrelsen har indgået en aftale om i deres “Miljøordning for biler”.

Det forekommer, at der er justeringer fra regeringens side, hvor man i begrænsede perioder betaler en højere skrotpræmie for visse brugte biler. Sidste gang der var en forhøjet skrotpræmie, var da staten udbetalte 5.000 kr for ældre dieselbiler – men denne ordning er nu ophørt.

I modsætning til mange andre autoophuggere har vi ingen meromkostninger ifm. afhentning og afmelding af din bil. Den pris vi aftaler, det er hvad du får i hånden.

Derfor: Sælg ikke før du har snakket med OJ Autoophug.

Vi tilbyder gratis afhentning i hele midtjylland. Dette dækker blandt andet:

 • Aarhus
 • Skanderborg
 • Horsens
 • Vejle
 • Silkeborg
 • Herning
 • Viborg
 • Randers
 • Grenå
 • Ebeltoft
 • Og alle mindre byer imellem

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 2 timer. Du er altid velkommen til at kontakte os telefonisk så fremt du ønsker svar hurtigst muligt. Det er dog vigtigt at understrege, at du vil få den mest oplagte pris, hvis vi kan se nogle billeder af bilen.

Ja, det kan du sagtens. Du finder vores adresse og kontaktoplysninger på vores kontaktside.

Inden vi skrotter bilerne gør vi alt forarbejdet og overholder alle retningslinjer i forhold til en miljørigtig skrotning. Vi skiller bilerne af og sælger alle reservedele der kan genbruges til udlandet.

Skal vi ringe dig op?

Ønsker du at vi kontakter dig telefonisk? Udfyld formularen så kontakter vi dig inden for kort tid.

SKRIV TIL OS

Ønsker du at få et tilbud på din skrotbil? Udfyld formularen herunder med så mange oplysninger om bilen, som muligt. Vi kontakter dig med et tilbud på din skrotbil inden for 2 timer.