Bestil bilskrotning

Bilskrot? Ikke noget problem

Bilskrotning behøver ikke at være en rodet affære. Hos Østjylland Autoophug prioriterer vi den gode kundeoplevelse. Det gør vi ganske simpelt ved at tilbyde:

  • Gratis afhentning i hele midtjylland.
  • Afregning efter kundens vilkår – kontakt eller via bankoverførsel.
  • En fast pris uden meromkostninger – prisen vi aftaler er hvad du får udbetalt.
  • Vores minimums skrotpræmie er som udgangspunkt 2200,- for en typisk skrotbil.
  • Miljørigtig skrotning af din bil. 

Alle skrotbiler købes hos Østjylland Autoophug. Få et uforpligtende tilbud ved at udfylde formularen eller ved at ringe til os på tlf: 21 82 82 22! Bestil din bilskrotning i dag på borger.dk eller læs mere om digital bilskrotning.

Østjylland Autoophug afhenter skrotbiler fra:

Aarhus

Vores autoophug kører jævnligt ud til afhentning af skrotbiler i Aarhus. Det er ofte biler i byerne omkring Aarhus såsom Lystrup, Risskov, Galten, Hammel, Sabro, Odder, Hasselager, Skejby og Højbjerg, men vi henter både i midtbyen, på landet og alt det ind i mellem. Vores centrale placering gør at vi hurtigt kan køre til Danmarks næststørste by. 

Silkeborg

Vi afhenter også biler til ophug fra “Bilernes By” ganske gratis. Silkeborg er en oplagt by at købe en ny bil i. Når den så har fået nogle gode år på bagen og bilen er klar til skrot, så er vi klar til at komme og samle den op. Vi afhenter biler gratis i blandt andre Låsby, Funder Kirkeby, Kjellerup eller Virklund. 

Viborg

Vi tilbyder gratis afhentning af skrotbiler i Midtjylland og det inkluderer også Viborg. Viborg ligger centralt placeret i regionen og huser da også Region Midtjyllands hovedsæde. Vi henter uanset om du bor centralt i Viborg eller i byer som Overlund, Torsager, Bjerringbro eller Rødding. 

Herning

Vi henter også skrotbiler fra Herning gratis. Det gør vi også de mindre nabobyer som f.eks. Bording, Hammerum, Ikast eller Karup og alle byerne ind imellem. Det kan også være at du har nogle gamle brugte biler stående i laden der er klar til at blive skrottede. Dem henter vi også gratis så du kan få din skrotpræmie. 

Randers

Vi har til huse i Spentrup nord for Randers, og vi henter selvfølgelig glædeligt din skrotbil i Randers eller i resten af vores lille hjemegn som Mejby, Hald, Lem, Ulstrup og Lerbjerg. 

Vejle

Vi henter også biler fra Vejle. Vores dygtige chauffører fra Østjylland Autoophug kører lækker gerne vejen forbi Vejle for at afhente biler og andre køretøjer til skrot. 

Horsens

Vi henter naturligvis også biler i Horsens og omegn. Om du har brugt din trofaste bil til at pendle til én af nabobyerne for at arbejde eller om den har været med på bilferie, så fortjener den at blive skrottet af en miljøgodkendt autoophugger som os. 

Skanderborg

Skanderborg er en hyggelig perle i Østjylland, hvor vi også gratis kommer og henter din bil til skrot. Om du bor centralt på Adelgade eller i f.eks. Ry, Stilling, Vrold, Alken eller Jeksen, så er du meget velkommen til at ringe eller skrive for at få et tilbud. 

Grenå

Vi henter skrotbiler i Østjylland, og det inkluderer også Grenå, der er den østligste by i Jylland. Grenå er også den største by på Djursland, men mindre kan også gøre det så vi henter også i blandt andre Ryomgaard, Nimtofte og Auning.  

Ebeltoft

Vi afhenter skrotbiler på Djursland og naturligvis også i Ebeltoft. Ebeltoft er for mange kendt som et af Djurslands mange ferieparadiser, men selv hvis man bor i paradis skal bilen skrottes på et tidspunkt. 

Der er gratis afhentning af alle slags biler i disse byer og de små byer imellem dem. Udfyld formularen foroven for at få et uforpligtende tilbud.