Privatlivspolitik

INTRODUKTION

Når du er på vores hjemmeside indsamler vi data for at kunne tilpasse indholdet og mulige annoncer til dig. Hvis du ikke ønsker at vi indsamler data om dig bør du deaktivere cookies i din browser, og ikke bevæge dig længere rundt på siden. 

Når det kommer til privatliv er det vigtigt at vide hvad præcist man mener med Personoplysninger. Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved tilgang af indhold eller hvis du benytter vores kontaktformular. 

KONTAKTFORMULAR

Vi indsamler og behandler typisk navn, telefonnummer, e-mail samt den yderligere information, du muligvis deler med os, i forbindelse med vores kontaktformular.

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger hvilken oplysning du har givet os, og i hvilken kontekst vi har fået den. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes, men vi sletter selvfølgelig oplysninger når de ikke længere er nødvendige. 

Vi tager løbende foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

GOOGLE

Vi bruger Google Analytics til blandt andet at se hvor mange mennesker besøger vores hjemmeside og hvordan de bruger den. Vi indsamler den data for at kunne forbedre vores hjemmeside så du kan få den bedst mulige oplevelse når du er her. 

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger i forbindelse med Google Analytics: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). 

FACEBOOK

Vores hjemmeside indeholder et lille stykke kode fra Facebook, som de kalder en “pixel”. Facebooks Pixel bruger vi til at måle hvor mange af vores besøgende på siden kommer fra Facebook og eventuelt til at måle effekten af vores Facebook annoncer. Vi kan også eventuelt bruge Facebook Pixel til at målrette annoncer til besøgende på siden. 

Vi kan ikke se din personlige profil på Facebook og vi ved ikke hvem du er ved et besøg – selvom du er logget ind på Facebook på samme enhed. Vi kan udelukkende lave målrettet kommunikation til en målgruppe af tidligere besøgende – ikke enkeltpersoner.

INDSIGT

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan også til enhver tid frasige dig at oplysninger anvendes. Du kan også trække dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig, tilbage. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Du kan skrive til info@oj-autoophug.dk, hvis det er tilfældet. 

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Hjemmesiden er ejet af:

Østjylland Autoophug 

Industrivej 41

8981 Spentrup

Telefon: 21 82 82 82 

Email: info@oj-autoophug.dk