Er der en forhøjet skrotpræmie på din dieselbil i 2021?

JA!

Puljen åbner 6. april 2021 (men tag kontakt allerede nu)

2020 har været lidt af en rutsjebanetur for alle bilejere, der kiggede efter ny bil. Ikke alene vendte corona-pandemien op og ned på det hele, men 2020 var også året, hvor den politiske usikkerhed omkring fremtidens billandskab i Danmark fortsatte – dette gjorde det svært for danskerne at træffe en beslutning, om hvilken bil, der er mest fordelagtig at købe. Skulle man købe diesel, benzin eller el?

Den nye skrotningspulje for dieselbiler afslører dog, at politikerne gerne vil have de ældre dieselbiler skrottet. Derfor kan du nu få en del af den forhøjede skrotpulje, hvis du skrotter din dieselbil, hvis den er indregistreret første gang før 2006

 

Puljen åbnes d. 6. april, så du skal altså være hurtig, hvis du skal nå at få del i den forhøjede skrot-pulje. 

Hvor meget kan du få for din dieselbil? 

Helt konkret kan du få 5.000 kr. i skrotpræmie mod den tidligere takst på 2.200 kr. Alt i alt er der afsat 100 millioner kr. til denne forhøjet skrotgodtgørelse, som udbetales først til mølle. Det er altså nu du skal slå til, hvis du vil have over dobbelt så meget for din gamle dieselbil. Et yderligere krav er, at det er den sidst registrerede ejer, der kan anmode om at få udbetalt skrotningsgodtgørelse, når bilen skrottes ved en miljøgodkendt autoophugger som os hos OJ Autoophug.

Denne forhøjelse af skrotningsgodtgørelsen bortfalder, når puljen på 100 millioner kr. er opbrugt eller senest d. 31. december 2021.

tre krav for at få pengene

  1. Bilen skal være indregistreret for første gang før d. 1. januar 2006. 
  2. Du skal være den sidst-registrerede ejer.
  3. Bilen skal afmeldes i Motorregistret. 

få 5000 kr hvis vi afhenter bilen

Bestil afhentning inden dieselpuljen åbner – så forbedrer du dine chancer for at kunne nå at få del i puljen. 

få 5500 kr hvis du afleverer bilen

Vi kan give dig 500 kr mere end puljen tilbyder hvis du leverer bilen på vores adresse i Spentrup. 

Vi henter med det samme

Ring til Østjylland Autoophug på 21 82 82 22 eller udfyld vores kontaktformular, så kommer vi og henter din bil snarest muligt. Husk at sige eller skrive at det er en bil til dieselpuljen som du står med, så vi ved at det haster. Du skal udfylde en fuldmagt hvis du ikke er til stede ved afhentningen af bilen. 

Hvis du selv leverer bilen ved os i Spentrup kan du få 5500 kr for bilen. 

For at få en højere skrotpræmie for din gamle dieselbil skal den være indregistreret før d. 1. januar 2006, du skal være den sidst-registrerede ejer og den skal afmeldes i Motorregistret. Det sidste ordner vi, så du skal bare bekymre dig om at få udbetalt pengene. 

dieselbilen skal skrottes rigtigt

Selvom det nye digitale system for skrotning af biler blev taget i brug i starten af januar, skal det ikke bruges til biler der søger penge fra dieselpuljen. Istedet skal det samme papirsystem fra sidste år bruges. 

Det kan måske godt virke lidt forvirrende, men hvis du ringer til os med det samme skal vi nok ordne det hele for dig så det bliver så let som muligt. 

miljøgodkendt autoophugger

Østjylland Autoophug er en miljøgodkendt autoophugger, så du kan trygt aflevere bilen eller lade os afhente den. Vi har før skrevet om den forhøjede skrotpræmie på dieselbiler i 2020, blandt andet om hvorfor skrotpræmien på dieselbiler er forhøjet og hvad det betyder for biler der ikke er fra før 2006. Det kan du læse mere om her

BESTIL AFHENTNING AF DIESELBIL

Kom af med din gamle bil i dag og få 2200,-

Gratis afhentning i hele Midtjylland.