Vi har åbent hver dag: 8:30 – 16:30

Kontakt os på: 21 82 82 22 eller info@oj-autoophug.dk

Er der en forhøjet skrotpræmie på din dieselbil i 2020?

NEJ!

Opdateret d. 9. Marts: Puljen er nu lukket, da pengene er blevet brugt. Vi opdaterer siden hvis der bliver oprettet en ny dieselpulje senere på året eller i 2021.

Skrot din dieselbil nu - selvom pengene er løbet ud

Mandag d. 24 februar åbner puljen for den forhøjede skrotpræmie på dieselbiler i 2020. I en kort periode vil det være muligt at få 5.000 kr for sin dieselbil. Pengene uddeles efter først-til-mølle-princippet, så hvis du står med en dieselbil fra før d. 1. januar 2006, er det nu du skal slå til. Puljen løber senest til d. 31. marts 2020 men det forventes at pengene bliver brugt op i løbet af 1-2 uger. 

Der er kun penge nok til 9000 biler på landsplan. Derfor er det vigtigt at du bestiller afhentning af din dieselbil inden puljen åbner. 

Opdateret: Puljen er desværre udløbet men der er stadig gode grunde til at få skrottet sin gamle dieselbil. Det kan du læse lidt mere om her.

tre krav for at få pengene

  1. Bilen skal være indregistreret for første gang før d. 1. januar 2006. 
  2. Du skal være den sidst-registrerede ejer.
  3. Bilen skal afmeldes i Motorregistret. 

få 5000 kr hvis vi afhenter bilen

Bestil afhentning inden dieselpuljen åbner – så forbedrer du dine chancer for at kunne nå at få del i puljen. 

få 5500 kr hvis du afleverer bilen

Vi kan give dig 500 kr mere end puljen tilbyder hvis du leverer bilen på vores adresse i Spentrup. 

Vi henter med det samme

Ring til Østjylland Autoophug på 21 82 82 22 eller udfyld vores kontaktformular, så kommer vi og henter din bil snarest muligt. Husk at sige eller skrive at det er en bil til dieselpuljen som du står med, så vi ved at det haster. Du skal udfylde en fuldmagt hvis du ikke er til stede ved afhentningen af bilen. 

Hvis du selv leverer bilen ved os i Spentrup kan du få 5500 kr for bilen. 

For at få en højere skrotpræmie for din gamle dieselbil skal den være indregistreret før d. 1. januar 2006, du skal være den sidst-registrerede ejer og den skal afmeldes i Motorregistret. Det sidste ordner vi, så du skal bare bekymre dig om at få udbetalt pengene. 

dieselbilen skal skrottes rigtigt

Selvom det nye digitale system for skrotning af biler blev taget i brug i starten af januar, skal det ikke bruges til biler der søger penge fra dieselpuljen. Istedet skal det samme papirsystem fra sidste år bruges. 

Det kan måske godt virke lidt forvirrende, men hvis du ringer til os med det samme skal vi nok ordne det hele for dig så det bliver så let som muligt. 

miljøgodkendt autoophugger

Østjylland Autoophug er en miljøgodkendt autoophugger, så du kan trygt aflevere bilen eller lade os afhente den. Vi har før skrevet om den forhøjede skrotpræmie på dieselbiler i 2020, blandt andet om hvorfor skrotpræmien på dieselbiler er forhøjet og hvad det betyder for biler der ikke er fra før 2006. Det kan du læse mere om her

BESTIL AFHENTNING AF DIESELBIL

Kom af med din gamle bil i dag og få 2200,-

Gratis afhentning i hele Midtjylland.