Den bedste skrotpræmie?

Er du også træt af ikke at kunne finde hoved og hale i skrotpriserne?

Hos Østjylland Autoophug vælger vi at være ærlige. Miljøstyrelsen har valgt at udbetale 2200,- i skrotpræmie for en typisk skrotbil. Men der kan være lidt forskel mellem de endelige priser for autoophuggerne. Typisk tager autoophuggere betaling for afhentning og afmelding af plader – hos Østjylland tilbyder vi gratis afhentning og afmelding af plader i hele midtjylland. 

Hos Østjylland Autoophug er beløbet vi aftaler, det beløb du får i hånden – det kalder vi den bedste skrotpræmie.

Skrotpræmien afhænger af bilen

Der er flere faktorer i spil når det kommer til udregningen af den endelige skrotpræmie. Når det kommer til biler der skal skrottes ser autohuggere blandt andet på:

  • Bilens alder
  • Bilens stand
  • Model

For at få den fastsatte sats fra miljøstyrelsen kræves det at der er 4 hjul på bilen og at den kan trille. Udbrændte biler eller biler der er beskadiget i et omfang som gør det sværere at transportere dem, vil man derfor ikke kunne forvente at få udbetalt den fulde sats. Læs om skrotbiler og deres håndtering her.

OJ Autoophug gør det nemt for dig

Vi vil gerne gøre det så nemt for vores kunder som muligt ved at tilbyde priser, som alle kan forholde sig til. Når du bestiller en afhentning hos os – via telefon eller hjemmeside – så får du en pris med alt inkluderet.

Det vil sige at vi står for afmelding af dine nummerplader og for transport af skrotbilen – den aftale pris er hvad du får udbetalt.

Vi ved hvor travl en hverdag vores kunder kan have. Derfor tilbyder vi vores kunder afhentning på deres vilkår. Udfyld og vedlæg blot en fuldmagt, så henter vi bilen på aftalte tidspunkt og sætter skrotpræmien in på din konto.

BESTIL AFHENTNING AF SKROTBIL

Kom af med din gamle bil idag og få op til 2500,- Gratis afhentning i hele midtjylland og afmelding af plader. Miljørigtigt bilskrotning af godkendt autoophug – blot 30 km fra Århus.

HVAD ER EN SKROTPRÆMIE?

En skrotpræmie er det ord vi i daglig tale bruger når vi taler om den skattefri skrotgodtgørelse. Det er et lovkrav i Danmark at du afleverer din bil til en miljøgodkendt autoophugger, når den skal skrottes. Til gengæld har du så ret til at få en skrotpræmie, som miljøstyrelsen har sat til at være 2200,-. 

Ordningen med skrotpræmier er skabt for at gøre det attraktivt at få sin skrotbil afhentet af en godkendt autoophugger. Man skal også være opmærksom på at det er ulovligt at aflevere sin bil til en autoophugger der ikke har miljøstyrelsens godkendelse. Læs mere om miljøstyrelsens skattefri skrotgodtgørelse her.